Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přetočení VHS kazet na DVD (jiný formát)

1) O.k., většinu mám již vypáleno a finalizováno. Dejme tomu, že ty .vob soubory dám do programu Vegas Pro tak, jak jsou na DVD (tedy dle kazet) Většinou mám jednu kazetu na 2 DVD, protože většinou se jednalo o 4 hodinové kazety nebo 3 hodinové, tak jsem nahrál třeba 1 hodinu v HQ kvalitně a 2 hodiny v SP kvalitě. Takže mám třeba z jedné kazety disk jedna a disk dvě.

3) Když to dám tedy do Vegas pro dle disku, jak poznám, kolik si můžu dovolit velikostně ,,Projekt" ve Vegas Pro, pokud naskládám všechny snímky. A co kdybych chtěl použít všechny snímky z obou DVD - tedy z jedné VHS kazety? Jak poznám, že po uložení projektu ,,uložení filmu", se mi pak vleze na jedno DVD?

4) Takže po uložení filmu ve Vegas Pro mám pak v autoringovém programu vytvořit DVD, že? Akorát ještě dotaz - abych použil hotový film z Vegas pro do autoringového programu, v jakém formátu finální film ve Vegas pro mám uložit?

5) Jinak v tom autoringovém programu (po zodpovězení předchozích bodů), mohu vytvořit i vlastní MENU DVD, aby to náhodou nepřesáhlo moc kapacitu disku potom ;)

6) Vypálení chápu 100%ně :D

*) 16:9 nemá pruhy po stranách, to má 4:3 ;) Ale nevadí, to už neřešme ;)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny