Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Antivirus zadarmo, prosim o pomoc

Vzhledem k tomu, ze jsem byl zde na poradne dlouhodobym doporucovatelem a uzivatelem Comodo Antivirus, tak myslim, ze jsem dostatecne verohodny na to, abych te pred instalaci Comodo Antivirus durazne varoval.

Comodo letos prislo s novou verzi a od te doby neni Comodo lepsi nez Avast, je to stejne spatne, navic antivirus je natolik zazran do operacniho systemu, ze pokud se ho chces zbavit vyzaduje to pokrocile znalosti nebo reinstal Windows.

Plati ta mnohonasobna odpoved, ktera uz zde je: Na Windows Vista, kterym navic skoncila podpora a to vcetne vetsiny webovych prohlizecu, urcite nemas nejaky novy vykonny pocitac a proto instalovat jakykoli antivir v podstate znemozni praci v tech Windows. Antivir tak radeji vubec neinstaluj.

Ja sam mam Windows Vista na notebooku a zadny antivir tam nemam. Samozrejme pri praci na internetu to vyzaduje urcitou opatrnost, nespoustet podezrele weby a aplikace, pracovat pod omezenych uzivatelskym uctem a neodklikavat zbesile hlasky o pozadavku na administratorske opravneni.

Je to na tobe, bud se k bezpecnosti postavis zodpovedne sam nebo si porid novy pocitac s novym operacnim systemem a vyuzij toho, ze jiz je v nem antivir zabudovan.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny