Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mozilla nenačte google, centrum, seznam - Running! certifikát?

To vyzerá skôr na to, že sa obsah načítava z iného servera alebo na rozšírenie. Môžeš to vyskúšať z iného prehliadača (napr. Edge alebo Chrome), či sa to správa rovnako. Ak sa to tak správa len vo Firefoxe, môžeš to vyskúšať v safe móde a potom vypnúť všetky rozšírenia a postupne ich zapínať.

Ak je to rovnaké aj v iných prehliadačoch, bude to pravdepodobne spôsobené niečim iným. V takom prípade pozri, akú IP adresu vypíše ping google.com (príkaz ping sa dá zadať do príkazového riadka, ktorý spustíš cez Win+R a napíšeš cmd). Pravdepodobne ti to vráti nejakú lokálnu IP adresu - to potom môžeš zistovať, že akú a prečo. Píšeš, že máš nový router - možno má v sebe webový server, kde si môžeš hostovať jednoduché stránky a možno má zle nastavené DNS, takže sa dostaneš na ten router namiesto na Google. V takom prípade sa treba pozrieť do nastavení DNS na routeri, prípadne prehodiť nastavenie na PC, aby nepoužívalo automatické DNS ale napr. DNS od Google (8.8.8.8). Ďalšia možnosť je, že máš upravený host súbor (C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts) a ten prekladá google.com na nejakú inú IP adresu - to môžeš skontrolovať tiež.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny