Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Svištění a pískání televize při vypnutí

Dobrý den.
Dnes jsem si zakoupil novou televizi Panasonic TX-40EX613E a nám takový problém. Vim, ze tohle je PC poradna, ale v podstatě to tak trochu počítač je, protože ma systém a veškeré věci jsou podobne. Připadne se Omlouvám.
Jde o problém (viz příloha) - nahráno iphonem tak snad ten formát půjde přečíst.
Jde o to, ze v případě zapnuté televize je vse Ok, Respektive pres zvuk televize nejde nic slyšet a vse je v pořádku a nedělá to, ale v případě vypnutí televize ci kdyz je televize celkove vypnuta, začne televize zezadu jakoby svištět az pískat ci Šumět jako ultrazvuk ci tak podobne.

Samozrejme je to nahráváno hned u zdroje tohoto podivneho zvuku, Takze je to intenzivnější nez kdyz jste o metr dal, celkove to jde ale při vypnutí televize a při vypnute televizi poměrně v tichu slyšet a kdyz se na to soustředite, je to otrávné a spát z toho se asi da, ale slyším to proste. Co by to mohlo byt, je to normální a kde je problém? Dekuji

Viz nahrávka. - do 14 vteřiny je televize zapnuta a po 14 vteřině jsem ji vypnul a začalo to intenzivně svištet a pískat, do minuty se to opět změní a celkove to v úplném tichu proste slyším. Pred pustenim nahrávky si zesilte mobil, bedny ci v čem to poslouchate, nahlas.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny