Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaké koupit repro?

No otazka je co povazujes tym "dobre". Ci s rovnomernou charakteristikou, alebo dobre ako na diskoteke (kde ja osobne nevydrzim dlhsie ptz. DJ je zvycajne nahluchly a basy a vysky trhaju reproduktory a moje usi (raz mi dokonca aj vibroval drink v bruchu podla basov :-D) zatial co pasmo okolo 1kHz absolutne zanika :).
Ale ano, zavisi aj od repro. Mnoho repro ani sltpovych nezahra 30Hz rovnako ako 100Hz, dalsia vec je nelinearne vnimanie roznych frekvencii ludskym uchom, takze tiez je otazka chces to reprodukovat linearne (to zodpoveda viac realite ale subjektivny dojem bum-bum "skladieb" nie je vzdy taky ako clovek chce), alebo ci to chce clovek pocut linearne :) Subwoofer sa potom da pouzit na subjektivne "vyrovnanie" tohoto najspodnejsieho pasma. Ale co mi vadi na subwooferi je ze nie je stereo, keby chcel niekto napisat ze aj tak nepocujem odkial to ide, tak ja to teda pocujem :))

P.S. este hlavna vec ktora u mna budi nedoveru voci (mono) subwooferu - ak by bol v lavom kanali nizklofrekvencny signal v opacnej faze ako v pravom, co bude hrat mono subwoofer? (nic? :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny