Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zprovoznit LCD monitor na ATI ovladacich a karte?

Aha teraz pozeram ze pises ze vidis (flekatu) prihlasovaciu obrazovku aj ked tam je len digital kabel? V tom pripade je mozne napr. aj to ze tam ovladac videokarty Win nacpe vysoku obnovovaciu frekvenciu cez digital, a monitor to nezvlada, skus vo Win (pravy klik na plochu - rozsirene -rozsirene - adapter) nastavit 60Hz, alebo skus nainstalovat .inf pre monitor (byva dodany na CD k monitoru).
To ze nevidis BIOS/nabiehanie Win zatial neries (to by mohol poriesit DVI-I kabel).
Alebo ak vidis flakaty aj BIOS, tak moze byt problem v monitore (kabli alebo samotnom monitore) - nespravne sa identifikuje a grafika tam nacpe nespravne casovanie/rozlisenie apod.

Ano moze byt problem aj v kabli/konektore/monitore.

P.S. este nieco ako uz pisal ktosi vyssie, neprepinaj monitory (nerozsiruj plochy) vo vlastnostiach, ale na tej karte klikni este na tlacitko rozsirene nastavenia a az tam na niektorej karte sa musia dat zapinat/vypinat jednotlive vystupy, tak si to skus zapnut/vypnut tam. Vypni tam vsetky ostatne vystupy (hlavne ma teraz napadlo podozrenie na TV out ak si kdesi v otazke pisal ze to nedovoli viac ako 800x600). Ak mas k tomu pripojeny TV tak ho odpoj.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny