Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno regulace otáček Speedfanem

Ten subor su predsa konfiguracne data, kazdy pouzivatel si predsa moze nakonfigurovat inac preto je to v lokalnom adresari. Je viac moznosti ako to riesit
a) vytvorit speedfanparams.cfg (skopirovat original) do documents and settings (do spravneho adresara, tak ako bol tvoj original) pre kazdeho pouzivatela.
b) prinutit program hladat ten subor inde (ak sa to da, zavisi od toho kolko cas a chuti mal programator daneho programu robit to volitelne). Bud je ta cesta k tomu priamo v nastaveniach programu, alebo je v registroch (HKLM alebo HKCU - software - vyrobca - speedfan (daj si vyhladat v registroch speedfan a pozri si ci tam nie je cesta na config subor)). Ak nie je ani v registroch tak ostava len moznost a)

P.S. aj keby mali ostatni administratorske prava tak sa len tak nedostanu do tvojej zlozky (museli by si to prestavit). Este ma napadla jadna moznost - nastavit prava pre ten tvoj documents and settings adresar kde je ten cfg subor prava na citanie (ak to nebude stacit tak aj prave pre zapis) pre everyone.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny