Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem špatný upgrade BIOSu - asus M2A - VM

Zdravím,
tak jsem včera flashoval BIOS. Konečně vyšla verze, ve které lze nastavit serepetičky, které bych potřeboval/chtěl. Měl jsem verzi 0302 a chtěl jsem se dostat k verzi 1001(beta). Zvolil jsem aktualizaci přes internet, pomocí AsusUpdate (dobré zkušenosti s deskama gigabyte s tímto update). Při nainstalování AsusUpdate se tato aplikace sama aktualizovala a našla mi verzi BIOSu 0402 a 0503, zvolil jsem rovnou 0503 a dal aktualizovat. Smazání proběhlo OK, flash nového BIOSu taky ok, kontrola ok. Byl jsem vyznán k restartu, který jsem provedl. Po restartu, ale už BIOS, vlastně celé pc, nenaběhl, je stále černá obrazovka. První co jsem vyzkoušel po čekání asi 15-20sec, kdy byla pořád černá obrazovka, reset tlačítkem. Když se nic neměnilo, následovalo vypnutí, vytažení baterky, smazání BOISu pomocí jumperu na desce. Taky neúspěšně. Ještě mě napadlo vytáhnout vše nepotřebné z desky (disky, grafika, nechal jsem jen jeden paměťový modul) ale stále nic. Obrazovka je stále černá.
Takže dotazy
Nenapadne ještě někoho co bych s tím ještě mohl udělat/vyzkoušet?
Desku posílám na reklamaci, s uznáním snad nebude problém, nebo by mohl být?
Co jsem vlastně udělal špatně, po uznané reklamaci a případné výměně bych tam ten BIOS chtěl?!?!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jinak jestli ti reklamaci uznaji (pokud budou moc investigativni, tak ani ne) a dostanes novou desku…
Moas 08.08.2007 09:49
Moas
No ted jsem zkusil vytahnout procesor i pameti (postupne) a deska ani nehlesne, takze asi kaput.. No… poslední
cpc 08.08.2007 11:32
cpc

Jinak jestli ti reklamaci uznaji (pokud budou moc investigativni, tak ani ne) a dostanes novou desku, tak tam ten BIOS uz nejspis mit bude. :-) A nebo ne ten posledni, ale nejaky novejsi.
Kazdopadne je vazne lepsi nedelat update z Windows.
Ja bych jeste zkusil vytahnout i pametovy modul. Nechat jen desku s CPU. Bez mechanik, bez vseho. Jestli zacne aspon pipat nebo ne...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru