Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 2 PC v domaci siti, jak a co spravne nastavit?

Tak to je potom ono. Heslo nastavim.

Tak to nevypada spatne, taky to zkusim. Zjednodusene sdileni uz jsem zrusil. Ani jsem nevedel, ze to tam je. HLeal jsem v napovede kde to je a nikde jsem to nenasel.

No trvam na tom byt adminem, protoze si myslim, ze je to pro me lepsi nez mit uziv. ucet. Poradne tomu nerozumim, ale tak nejak jsem vydedukoval z ruznych diskusi na forech, ze jako uzivatel nemuzes treba instalovat atd. a mne by nebavilo porad prepinat ucet. Vim, ze bych na to zapominal. Sice nejak casto neinstaluju, ale urcite ten ucet bude mit i jina omezeni. Proto jsem chtel byt adminem.

No ty by jsi ho mozna hnal, ale mne nic jiny nezbyva. Obe pc pouzivam jen ja a tak nemusim pouzivat uziv. ucty a navic jak jsem rikal se v tom neorientuju. Uz jen vzhledem k tvymu clanku vis kam a jaky prikaz napsat, ale ja ne. Dokonce je i znas, ja ne. To je ten rozdil a proto nejsem schopny to spravne nastavit. To si nestezuju, pouze konstatuju. Proto se nemuzem domluvit, protoze ty povazujes zakladni veci za samozrejmost ani te nenapadne, ze by je nekdo snad nevedel a ja napriklad u tech siti neznam ani ty zakladni veci. Jen jak jsem psal niz, umim zastrcit kabel a pak jsem si myslel, ze jsem objevil Ameriku, kdyz jsem na slozkach nasel SDILENI.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny