Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem hp LaserJet 1200 - skratovaný fotoválec???

Jo, opravil jsem více HP tiskáren, než jste kdy viděl. Proto si mohu dovolit tvrzení o 20 příčinách. Pokud nejste schopen ani napsat chybu, kterou tiskárna hlásí (ty 2 LED diody na ní nejsou jen proto, abyste ráčil poznat, zda do ní jde proud), pak nechápu zmínku o "vážném řešení problémů".
O prášku jste se nezmínil - věta "Popřípadě upřesnit, jestli stačí vyměnit zásobník s tonerem nebo i fotoválec." jasně ukazuje na to, že vůbec nevíte, že se toner i válec mění u těchto řad HP tiskáren současně - nebo mi zkuste naznačit, jak v té tiskárně vyměníte válec bez výměny tonerové cartridge - rád se přiučím.
Čím překvapíte nyní?

P.S. pokud někomu připadá můj příspěvek "nafoukaný", pak je to tak správně - snažím se z tazatele vyrazit chybu, abych mu mohl poradit. Když nereaguje na normálně položenou otázku - viz. můj první příspěvek v tomto tématu, bod 2, zkouším poněkud důraznější tón (ovšem za chvíli se na něj vykašlu :-)).

edit: než jsem napsal příspěvek, přibyla zmínka o kontrolkách. ;-) Tak tedy - tiskárna se stále točí a žádná kontrolka nesvítí? Ani po minutě? Pak zkuste ještě stisknout tlačítko na předním panelu (je tam jediné) - pořád nic nesvítí?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny