Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook (high-end)

Zdravim všechny, ... prosil bych o názory k tomuto tématu které se týká high-end notebooků. Jelikož si jednou plánuji koupit notebook a podle mých výpočtů by to snad už mohlo byt někdy za půl roku, už teď přemýšlím, co by to mohlo byt. Za půl roku sice budou novější, ale taky ty novější budou dražší. Cenovou hranici zatím neznám, ale řekněme do 40 000 kč.

Tek a teď ta otázka: Jaký by jste doporučovali notebook, na kterém bych rozjel prakticky všechny nové věci. Potřeboval bych aby bez problémů běžely programy typu Adobe Photoshop CS3, Cinema 4D Release 10, ... Notebook by byl taky občas na docela náročný hry typu Command & Conquer 3 Tiberium Wars, GTA 4, World of Warcraft, EVE Online, Supreme Commander apod. (bylo by fajn, kdyby všechno běželo na vysoký detaily).

Notebook by měl mít určitě 64-bit dvoujádro, hodně paměti (min. 1 GB DDR2 nebo DDR3), dobrou grafickou kardu (alespoň 512 MB) a HDD o velikosti minimálně 120 - 160 GB (ideál by byl 250 GB nebo 320 GB - ale to se asi nedělá, nevim). Jestli procesor bude Intel nebo AMD celkem ani nezáleží, ale dávám přednost AMD Turion 64 X2. Měla by tam byt taky Dual layer DVD vypalovačka. Displej minimálně 15.4". Nějaké ty konektory ... Operační systém nezáleží

Tak? Máte nějaké návrhy? :-D

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
si děláš srandu, že? GTA4 není náročná hra - ta běhá slušně i na prehistorické ATI 9600XT... vymýšl…
touchwood 23.08.2007 16:49
touchwood
On asi myslel nástupce GTA-San Andreas GTA-4, ale ta bude na podzim jenom pro konzole, pro PC tak 1,… poslední
marekdrtic 24.08.2007 18:14
marekdrtic

si děláš srandu, že? GTA4 není náročná hra - ta běhá slušně i na prehistorické ATI 9600XT...

vymýšlet počítač, který "bude" za půl roku - to je fakt ffffftip.

P.S.: dneska je standard 2GB RAM, AMD nemá v mobilním segmentu konkurenceschopný CPU (ani za půl roku nemyslím že bude mít) a cena 40000 je tak na dobrou střední třídu, rozhodně za to nekoupíš "hi-end" stroj (to bys musel ještě přidat tak cca 20-40 tisíc)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru