Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zakazane surfovani

:-[
Dobry den, mam jeden drobny problem. Jelikoz jsem od prirody zvidave ditko a rodice jsou pryc, trochu jsem si surfovala na erotickych strankach. Problem je, ze v seznamu se ten odkaz oznaci jinou barvou. ¨Smazala jsem cookies soubory,historii navst.stranek a slozku dočasnych souborů.Vsechny navstivene stranky se smazaly a odkazy jsou puvodni barvou, jenom ta blba erotika ne. Nevite, cim by to mohlo byt? Zatim jsem to vyresila, ze jsem nastavila u navstivenych i nenavstivenych stranek stejnou barvu, ale chci to dat nejak doporadku. A jeste jeden dotaz. Jsme pripojeni pres antenu, můze provider sledovat, ktere stranky jsme navstivili?Dekuji predem za odpoved - prosim odpoved na mail *******

Mail odstraněn, viz komentář níže. Odpovědi hledej tady; na maily se nic neposílá (neměla by pak poradna smysl). (L-Core)

loading...
Předmět Autor Datum
máš mít svůj vlasní účet ve windows - přihlásíš se na svoje jméno a heslo do vlastního prostředí. po…
lední brtník 30.08.2007 09:50
lední brtník
Existují specializované programy na "úklid" po browsení a podobné služby myslím nabízí i čisticí pro…
nononot 30.08.2007 10:08
nononot
Při vší úctě, Browzar raději ne. http://web3.0log.org/2006/09/01/new-secure-browser- browzar-is-fake…
orang-utang 30.08.2007 11:14
orang-utang
S potěšením kvituji, že i dámská část populace je ochotna přiznat, že leze na er stránky.:beer: Prog…
čumil 30.08.2007 11:16
čumil
Co se v mládí naučíš:-) ve stáří jako když utne:-( A ty erotické stránky si určitě prohlížíš (osta…
Yarda 30.08.2007 12:02
Yarda
Projeď to CCleanerem, pak tam nezbyde nic. ;-)
MaSo 30.08.2007 12:06
MaSo
Poznat co je to erotika a vše kolem toho neni přece nic špatného, pokud to nejsou nějaké nechutné vě… poslední
CooLeR 30.08.2007 14:51
CooLeR

máš mít svůj vlasní účet ve windows - přihlásíš se na svoje jméno a heslo do vlastního prostředí.
pokud nemá provider vůbec nic na práci, a ty nepoužíváš šifrovanou komunikaci, tak může sledovat skoro všechno. čili odesílej erotické maily z netové kavárny, kde tě nikdo nezná.
jinak se mi moc nezdá, že by rovnou na nějakém portálu (seznam) byl odkaz na erotické stránky - ale to smazání historie by mělo pomoct (a restart prohlížeče/windows k tomu).

je možné že máš nějaký mail, ale já svůj nikomu nedávám, proto je odpověď zde. navíc by řešení mohlo třeba zajímat i jiné školáky.

Existují specializované programy na "úklid" po browsení a podobné služby myslím nabízí i čisticí program CCleaner: www.ccleaner.com ( čeština je k dispozici). Na anonymní ( historie, cache, cookies) surfování se dá použít prohlížeč Browzar : www.browzar.com 220kb , neuchovává nic, neinstaluje se.
Uvedení mailu je naprostý nerozum, smazal bych ho ! Je to jen koledování si o obtěžování úchyly ( vzhledem k tomu, že byl zmíněn zájem o erotické stránky ).

Při vší úctě, Browzar raději ne.
http://web3.0log.org/2006/09/01/new-secure-browser- browzar-is-fake-and-full-of-adware

Jako řešení, které nezanechá stopu na použitém PC, je lepší nějaký portable browser z flashdisku nebo je možno ho nechat na harddisku, ale po použití jeho složku zazipovat s heslem. To proti ostatním uživatelům většinou stačí. Dočasné soubory buď nebudou, nebo budou zaheslované ve složce prohlížeče. Portable Firefox, Opera, K-Meleon jsou komfortní a víc než dostatečné prohlížeče. Skromnější, který běží v ramdisku pouze v operační paměti, je OffByOne (OB1). Skrz Google je dost známý i v češtině.
Proti indiskrétnímu providerovi je možné bránit se pomocí TOR. Google -> Torpark, Portable TOR.

E-mail je už ztracen, jistě lze založit jiný, neméně hezky znějící.

S potěšením kvituji, že i dámská část populace je ochotna přiznat, že leze na er stránky.:beer:
Program Smart Protector Pro, tuším, umožní, že se zachová záznam o předchozím stavu surfování, pak se dosurfuje na edukačních :-p stránkách a ten program vrátí stav do doby před komplexním se informováním na vše možné a leckdy i zdánlivě nemožné.
Má jedinou nevýhodu, je placený.
Možná jsou i jiné alternativy takového šikuly.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...