Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Prepatove ochrany osobne odporucam. Priblizne 5-6x fo roka opravujem pc poskodene prepatim (opravova…
fleg 12.09.2007 23:09
fleg
Vyssie menovany klient trpel len chvilkovymi vypadkami prudu :-?:-?:-? Tak ked ma rozvod uplne naho… poslední
MM.. 13.09.2007 14:30
MM..

Prepatove ochrany osobne odporucam. Priblizne 5-6x fo roka opravujem pc poskodene prepatim (opravovat nie je co...teda reklamujem). Ja sam som sa stal obetou napatovej spicky, ked si to odnieslo video. Naposledy pred cca tyzdnom odisla doska, procesor a lejzrovka kvoli vypadkom prudu jednemu klientovi.
Prepatie moze vzniknut najcastejsie pri vykyvoch napatia (burka a pod), ale hazard je uz kludne ked sa stika isticmi. Vyssie menovany klient trpel len chvilkovymi vypadkami prudu a co ho to stalo;o).

Vyssie menovany klient trpel len chvilkovymi vypadkami prudu

:-?:-?:-? Tak ked ma rozvod uplne nahovno tak nech sa necuduje ze mu vsetko odchadza... Je sice pravda ze kdejake stare domy mozu mat rozvody naprd, a pri silne indukcnych zatazach tam mozu vznikat kdejake spicky pri preruseni dratu kdesi. Nemalo by to byt ale bezne (ja mat taky problem s rozvodom tak by som to dost intenzivne riesil ze kde v dome je chyba).

Ak chce mat dotazovatelka istotu tak jasne, treba si kupit slusnu predlzku s ochranou, nie je to ale nutne (myslim ze sa pytala na to ze ci to vobec moze strcit do zasuvky aj bez toho - ano moze).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru