Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problém s otevíráním oken v IE7

prosím o radu.při kliknutí na ikonku IE se mi stánka ukáže na celou obrazovku maximalizovaná,ale když chci otevřít nějaký odkaz už se mi neukáže přez celou plochu ale jako malé okno.nevíte někdo jak nastavyt aby se tyto stránky ukazovaly přez celou plochu.děkuji za rady

Předmět Autor Datum
Jak to myslíš, Čemu říkáš nějaký odkaz? Třeba u nápovědy k programu, kde je adresa webu výrobce? "Ně…
Kráťa 13.09.2007 07:20
Kráťa
To je proto, že máš u ikony (zástupce) nastaveno otevřít v maximalizovaném okně. A když klikneš na n…
yorg 13.09.2007 10:31
yorg
S touto a podobnými radami jsem se také setkal, ale nikdy nepomohly. Problém otevírání oken v IE6 i…
oldbrowser 13.09.2007 14:14
oldbrowser
díky za rady ale nějak to moc nepomohlo poslední
jeřáb 14.09.2007 19:46
jeřáb

Jak to myslíš, Čemu říkáš nějaký odkaz? Třeba u nápovědy k programu, kde je adresa webu výrobce? "Nějaký" odkaz můžeš mít třeba ve Wordu, "nějaký" zase jako zástupse URL, zkrátka "nějakých" odkazů může být 5,8 spoust. U nich může být například nadefinována velikost okna, ve kterém se to otevře už od autora.
Zkus napsat jaký konkrétní odkaz a jestli jde o IE 6 či 7.

To je proto, že máš u ikony (zástupce) nastaveno otevřít v maximalizovaném okně. A když klikneš na nějaká odkaz např. v mailu, tak se otevírá okno se default nastavením.

Vyřešíš to tak, že to malé okno, které se ti otevře po kliknutí na nějak odkaz roztáhneš myší na celou obrazovku (ne maximalizovat přes čtvereček vpravo nahoře, ale skutečně roztáhnout), prohlídneš si obsah a pak okno zavřeš. Při dalším spuštění už si IE bude tu roztaženou velikost okna pamatovat.

S touto a podobnými radami jsem se také setkal, ale nikdy nepomohly. Problém otevírání oken v IE6 i později v IE7 jsem vyřešil instalací free programu IE New Window Maximizer. Poslední uvolněnou verzí je 2.4.0.1 z 8.2.2005.
Domovská stránka programu:

www.jiisoft.com/iemaximizer/Default.aspx

Stažení (413 KB):

www.jiisoft.com/iemaximizer/iemaximizer24.exe

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru