Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem karta digitalink registrovaná v ČR, používaná v SR?

Karta digitalink slouží pro dekódování zakódovaných satelitních TV kanálů s dekódovacím systémem Cryptoworks. Podmínkou registrace a následné aktivace karty pro příjem českých TV kanálů (ČT1, ČT2, Nova, Prima, ...) je nutné uvést plné jméno, příjmení a adresu v ČR.

Obrátil se na mne kamarád ze Slovenska, zda bych tu kartu registroval na sebe s tím, že by ji používal on na Slovensku pro příjem českých TV kanálů.

O registraci karty se píše na: www.gital.cz - vlevo je odkaz "registrace karty". V podmínkách není explicitně uvedeno, že uživatel musí provozovat kartu na území ČR. Neřeším teď otázku etickou/morální, ale: je možný registrovat kartu v ČR a provozovat v SR "aniž by z toho byl průser"?

Uvítám libovolný námitky/názory/rady atd.

Děkuji všem,
Pavel

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jediny problem je ten, ze registrovat to moze len ten kto plati koncesionarske poplatky v danej repu…
MM.. 13.09.2007 22:13
MM..
si trochu rypnu, u vas je docela problem sehnat toho kdo je plati. Shanel jsem jednu registraci a us…
cody 13.09.2007 22:17
cody
To sa divim lebo ja zase nepoznam toho kto neplati. Po tych exekuciach co sa tu diali (tv aj rozhlas… poslední
fleg 13.09.2007 22:33
fleg

Jediny problem je ten, ze registrovat to moze len ten kto plati koncesionarske poplatky v danej republike (v tvojom pripade teda ty musis platit koncesionarske poplatky v CR). teoreticky je dovolene pouzivat to len v CR (tusim to je kdesi v podmienkach czechlinku ci kde) ale prakticky je to jedno nemozu to zistit ze kde to pouzivas.
Otazka je kolko kariet mozes na seba registorvat (predpokladam ze len jednu a v pripade ze zaregistrujes druhu tak tu prvu asi vypnu, netusim).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru