Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nastavenie PHPEd

potreboval by som pomoc s nastavenim poslednej free verzie PHPEd 2.96.1.2 . neviem nastavit aby mi ukazovalo vystup (ked napisem skript, nefunguje mi output). mam nainstalovane php co som stiahol z php.org a jednoducho to neviem vobec rozbehat. skusal som najprv aj cez apache, to mi tiez nejde :-) , akosi neviem rozbehat php veci na mojom pc. jedine co sa mi podarilo je mysql, ale to asi preto, ze tam nebolo treba nic nastavovat. tak by som teda potreboval hlavne to nastavenie PHPEd. samozrejme ze za kazdu radu budem vdacny.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jestli to chápu dobře, tak to s editorem PHPEd vůbec nesouvisí - prostě nefungují php skripty na loc…
host 14.09.2007 12:53
host
nie, zle si to pochopil. webovy server apache sa mi podarilo rozbehat (som rad ide bez problemov :-D…
monika 14.09.2007 12:59
monika
pardon, pisal som z kolegininho pc. este raz sa ospravedlnujem, ukazoval som jej tuto naj poradnu ak…
lukino 14.09.2007 13:01
lukino
Bohžel teda stále nechápu, co ti nefunguje. Napiš přesně, co v tom PHPEd děláš a jaký je výsledek. A…
host 14.09.2007 13:04
host
pisem v nom kratke skripty (dufam ze postupne budu dlhsie, lebo sa to zatial ucim) a chcem hned vidi…
lukino 14.09.2007 13:14
lukino
A není to třeba tím, že free verze přímé spouštění skriptů nepodporuje? Jinak by ji přece stačilo n…
host 14.09.2007 13:35
host
presne tak, ziadna chybova hlaska, preto tomu nechapem a neviem vyvodit zaver. tym ze to je free to… poslední
lukino 14.09.2007 13:48
lukino

Jestli to chápu dobře, tak to s editorem PHPEd vůbec nesouvisí - prostě nefungují php skripty na localhostu? Potřebuješ mít spuštěný Apache a službu PHP. Pak do prohlížeče zadáš localhost a měl by se otevřít kořenový adresář webu, resp. soubor index.php nebo podobně.

Jestli je pro tebe instalace Apache+PHP+MySQL složitá, stáhni si a nainstaluj kompletní balík, kde je již vše připraveno:
en

pisem v nom kratke skripty (dufam ze postupne budu dlhsie, lebo sa to zatial ucim) a chcem hned vidiet vysledok toho skriptu, cize stlacim run a malo by ukazat vystup. no nefunguje to, neviem preco. mal som trial PHPEd najnovsej verzie a tam to pekne islo. no kedze je to trial radsej som si stiahol poslednu free verziu, pred kupenim istej spolocnosti tohto inak sueper editoru. toto je moj pribeh s phped :)) , myslim ze tam akurat treba nieco v settings/server a malo by to ist. mozno aj settings/php , ale skusal som uz hadam vsetko a nejde to, no ja viem ze vsetko nie, lebo to nejde :-D

presne tak, ziadna chybova hlaska, preto tomu nechapem a neviem vyvodit zaver. tym ze to je free to isto nie je, prave sa pisalo ze dokaze spustat php nahlad bez nutnosti spustania cez webovy server napr. zmieneny apache. tak neviem, skusim este nieco ponastavovat a uvidim .

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru