Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno BIOS při nastavení (auto) nastavuje RAMky na nižší frekvenci.

Pozri mna nezaujimaju nejake blbosti co robi kingston alebo a-data, mna zaujima specifikacia a v nej je napisane 1.8V (tusim +-0.1V) a nic ine.

Ak nejaka pamat nebezi stabilne podla specifikacie tak je to smejd a vrchol drzosti je ze vyrobca este do SPD naprogramuje informaciu ze je to DDR-667 a pritom to predava ako DDR-800. Pre mna a pre JEDEC specifikaciu je to modul DDR-667 a napatie zvysovat netreba a tym tato diskusia pre mna hasne. Ja som ochotny diskutovat o module DDR-800 ktory zodpoveda specifikacii, a ked to nevedia vyrobit tak nech to nerobia a neojebuju ludi. Problem ale je ze oni to vedia vyrobit, ale potom to predavaju ako DDR2 1066, co je dalsi ojeb.

Firmy o ktorych som pisal maju na webe uvedene ze bezia na 1.8V, ak ti to nebezi stabilne na 1.8V tak je problem u vyrobcu alebo na zakl.doske. Znova opakujem napatie DDR2 je 1.8V a ziadne ine, vsetko ostatne je pretaktovavanie a sam vidis aky je v tom potom bordel. Je to presne to iste ako keby ti niekto predal 2GHz CPU ako "2.5GHz" s tym ze ked zvysis napatie (a este ani nevies kolko tam mas vlastne dat - skus si sam ze kedy ti to ide stabilne) a rucne si to prestavis v BIOSe tak ti to pojde na 2.5GHz. To je predsa uplny vysmech.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny