Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno BIOS při nastavení (auto) nastavuje RAMky na nižší frekvenci.

ISO9001 je len o kvalite v zmysle ze veci su otestovane, vyvojove kroky + testovanie zdokumentovane apod.

Inac trochu som dnes hladal info lebo ma to zarazilo a chaos s DDR2-800 zacal asi tak, ze najprv (pred rokom ci kedy) DDR2-800ky neboli v JEDEC specifikacii, tak si kazdy vyrobca zacal robit co chcel a ako chcel. (U DDR2-667 taketo problemy pokial viem nie su). Dnes uz je specifikovana aj 800ka (ale napr. tusim nie je specifikovana 1066ka takze to bude s 1066 zas chaos :). Ale uz asi pomaly zacnu DDR3 tak snad chaos s DDR2 onedlho zanikne.

V kazdom pripade u DDR2 nebolo nikdy specifikovane nic ine ako 1.8V a nevidel som v spec. ani naznak ze by niekto uvazoval o niecom inom, takze cokolvek co nepracuje korektne na 1.8V vpodstate by sa nemal nazyvat "DDR2" modul...
Podaktori vyrobcovia to evidentne vidia inac a veselo chrlia akoze DDR-800 s tym ze "nastav si sam nejake vyssie napatie nikto nevie ake, a mozno to pojde stabilne aj dlhsie ako hodinu, a to ze sa to pri vyssom napati viac zahrieva to nevadi sak ide zima treba kurit :)"

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny