Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nejdu niektore stranky v IE6

Mam taky problem, vo firme na NIEKTORYCH pc , aj po cistej instalacii nejdu niektore stranky. napr. www.vub.sk ide ok, ale ich internetbanking / https/ nejde. Ale z toho isteho pC na tom istom mieste ostatne banky aj ich internetbanking ide, cize https je povolene. Zoberem predmetne pcko inde, a tam ide aj internetbanking vubcky. je tu adsl linka s modemom zyxel a routrom huawei, zatial nemam prava na ich spravu. Moze byt chyba tam? NAT, velkost paketov alebo co????? napr. nedaju sa stiahnut ani aktualizacie zo stranky microsoftu, nejde ani messenger . . . ale bez zmeny nastavenia cohokolvek na volnej sieti wifi ide toto vsetko bez problemov. A zaujimave je, ze to len niektore pc vo firme, na niektorych to ide. Pomoooooc . . . . .

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já mám doma vytvořenou malou síť přes router GN-BC01 jeden PC přes UTP kabel a druhé PC+PDA přes WIF… poslední
Fendy 26.09.2007 16:35
Fendy

Já mám doma vytvořenou malou síť přes router GN-BC01 jeden PC přes UTP kabel a druhé PC+PDA přes WIFI. V této síti mě nejdou zobrazit stránky computer.zive.cz ,ale když router dám pryč a přípojím PC se síťovou kartou přímo na kabel WAN stránky computer.zive.cz se normálně načtou.( když zkusím ping, přes router nedostanu odpověď a když ho dám pryč odpověď dostanu)
Ještě dodám že dřív mě šli načítat jejich stránky normálně ale co změnili nový vzhled jejich stránek tak už se mě nenačtou

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru