Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sháním návod na sestavení domácí linky z telefonů.

Jake fotky preboha potrebujes??? To nevies zapojit suciastky podla schemy??? Ak nie tak to NEROB kym nebudes mat aspon zakladne znalosti o symboloch suciastok v schemach. To su tak zakladne veci ako pismena abecedy, NIKTO ti nebude davat na web foto s nejakym "postupom vyroby" :-? ak dal na web schemu. Schema ti MUSI stacit.

Navod tam uvedeny (alebo akykolvek iny) predpoklada urcite znalosti o tom co mas vlastne v ruke (ako ti uz viaceri napisali: nie je to jedno ci mas obycajny alebo elektronicky telefon).
To co je tam uvedene uplne navrchu sa da pouzit len na "mikrofon" a repro ktory sa pouzival v telefonoch bez elektroniky. Ak mas telfon s elektronikou da sa pouzit zdroj a aspon nejaky odporovy mostik a zapojit tam oba telefony. Ale nebude to vyzvanat.

To co je uvedene na tej tvojej stranke nizsie sa da pouzit len ak mas presne ten isty typ telefonu ktory je tam uvedeny, a ze sa ten telefon vykucha a namiesto toho sa nacpe to co tam je popisovane. Ak to nechapes tak to NEROB.

Ak si cakal ze tie telefony spojis nejakym zazracnym dratom a hura funguje to, tak nie, tak to nefunguje. Potrebuje to minimalne zdroj, a ak chces aby to aj vyzvanalo tak treba nejaku ustrednu, co je relativne komplikovane zariadenie ktore (ked citam ze co pises) si urcite sam nezvladnes vyrobit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny