Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem USB flash disk jede jako USB 1

Zničehonic mi můj USB flash disc začal na všech počítačích chodit rychlostí USB 1 a Windows hodí hlášku "toto zařízení by mohlo pracovat rychleji...". Je to na reklamaci nebo se s tím dá ještě něco udělat? Podotýkám, že reklamace by mohla být problémová, protože flashka je okousaná od myší - nicméně to s problémem nesouvisí, protože to se stalo před půl rokem.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ak ti Windows vypise "toto zařízení by mohlo pracovat rychleji", tak rozpoznal tu flashku ze je USB2…
MM.. 26.09.2007 15:14
MM..
Dělá to na všech počítačích, kámošův Corsair stejnej co mám já jede u mě normálně. poslední
Honzax 26.09.2007 15:37
Honzax

Ak ti Windows vypise "toto zařízení by mohlo pracovat rychleji", tak rozpoznal tu flashku ze je USB2.0, a teda pravdepodobne nie je problem vo flash sticku, ale pravdepodobne je problem v tom PC (konkretne ovladace chipsetu). Pisem pravdepodobne ptz to moze byt kadeco (mozno aj USB kabel apod). Na kolkych PC si to skusal? Ake to boli PC?

Skus preinstalovat ovladace k zakl.doske/chipsetu, a hlavne ak pouzivas nejaky USB predlzovaci kablik tak ho vyhod a zastrc ten USB stick dozadu do USB konektora ktory ide priamo z motherboardu. V spravcovi zariadeni si skontroluj ze tam mas aj okrem beznych UHCI/OHCI (USB1) aj EHCI(USB2) controller.

Je mozne ze to je aj problem samotneho USB sticku ale bolo by to pri tejto hlaske dost divne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru