Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Za jakou cenu pořídím uvedený počítač a programy

Dobrý den, řeším v současné době pořízení počítače, včetně náležitostí. Měl by být určen pro dceru (grafika, projektování, muzika apod.). Známý z druhé strany republiky mi zaslal svoji vlastní sestavu počítače, a částečné doplnění, co bych možná potřebovala. Nejsem schopna toto posoudit a hlavně neznám ani cenu, kolik by počítačová sestava v rozsahu, který potřebuju, obnášela. Uvádím tedy příslušnou sestavu známého, a prosím, zda mi můžete sdělit, kolik by stála, a kde je možné tuto nejlépe objednat, např.i dle požadavku zákazníka. A zároveň prosím o doporučení a rozpis vašeho návrhu, co by bylo nejvhodnější pro dané potřeby, včetně podrobného rozpisu komponentů a cen, včetně souhrnné ceny. Děkuji.
Návrh známého: Procesor - AMD Athlon X2 3800+ EE (35W),Chladič CPU - Arctic Cooling Freeze 64 PRO, Základní deska - Asus M232-MVO, Paměť - A-Data 2048MB DDR II 800MHz Extreme Edition CL4, Grafická karta - Palit Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Pevný disk - Hitachi Deskstar T7K500 320GB SATA II, Zdroj - Fortron ATX-400GLN 400W, Case - Sharkoon Rebel 9 Economy nebo Thermaltake Wing RS100 nebo COOLERMASTER Elite 330, Lepší klávesnice, Kvalitní myš (na grafiku potřeba),LCD monitor na grafiku min.19" s nižší odezvou (max. 8 ms) a velkým kontrastem (2000:1 a víc), nějaké to repro, takže celkem kvalitní je Logitech nebo Creative, nejlépe v provedení 2.1 – tzn. dva satelitní reproduktory a jeden subwofer - zvuk stojí za to. K počítači pochopitelně Software - Systém Windows (Vista či XP).
Vzhledem k tomu, že se chce dcera zabývat grafikou - Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, příp.kreslit v AutoCAD - jaká je cena za tyto jednotlivé programy?
Děkuji.
[mod]Z došlé pošty vložil (Rce)[/mod]

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mám doma origoš Auto CAD 14. Je sice staršího data, ale je k mání zadarmo. Já to nepotřebuji a někom…
Cat 28.09.2007 20:37
Cat
A byl by Auto CAD 14 k dispozici? Dá se to naučit doma, sám? poslední
jíťa 29.09.2007 15:50
jíťa

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru