Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Záloha dvou systémových partitions

Opatrnosti není nikdy dost;-)

Hraju si (po chvilkách, říjen je bohužel kritický měsíc) s tím dualbootem, zkouším Visty - ale potřebuju přitom trvale plně funkční XP na práci. Mám sice vedle na stole minulý PC, který může v případě poruchy okamžitě zaskočit jako náhradník, ale postupuju přesto raději s rozvahou - abych si něco zbytečně nedodr*al a nemusel začínat znova. Proto poctivě Acronisem zálohuju jednotlivé fáze instalace či update - už několikrát se mi to vyplatilo.

Např. nechal jsem (ve WV Ultimate 64-bit) creativácký soft ke zvukovce, aby provedl autoupdate driveru z internetu, po restartu se z výstupu ozývá pouze trvalé škvrčení a nezmění se to ani po spuštění jakéhokoliv zvuku. Ve Správci hw je vše OK, eventlog také nic nezaznamenal. Příčina (IMHO): prasácké ovladače. Obnova partition (těsně před creativeupdate) ze zálohy, vše OK.

Nebo (zatím nejsem rozhodnut, zda se "vrátit" o jednu zálohu zpět): prohnal jsem Vistu serverem windowsupdate a nainstaloval kritické i doporučené opravy, vč. certifikovaných novějších ovladačů grafiky. Vše dle logu proběhlo úspěšně, po restartu taky vše běží jak má - ale v eventlogu se objevilo asi 700 záznamů "chyba" ( během několika vteřin updatování). Momentálně jsem v XPéčkách a pracuju, takže konkrétněji si to nepamatuju (mohu doplnit později...)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny