Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC se odmítá zapnout, jediná známka života - svítící LEDka u síťovky

Po výpadku proudu mám problém s počítačem, úplně se odmítá zapnout, ani větráčky se neroztočí, diagnostický LEDky na desce taky nesvítí, prostě vůbec žádná reakce na stisknutí vypínače. Jediný co svítí jsou LEDky Bluetoothu a síťový karty. Zkoušel jsem zapínat pomocí jumperů na desce, ale taky nic.
Co myslíte, že je spíš poškozený: základní deska, nebo zdroj? Je možný, že je třeba zdroj částečně poškozený, takže utáhne kontrolky, ale pak už nic?

PS už se mi to jednou stalo a počítač se zapnul sám deset minut po posledním stisknutí vypínače :-? Teď už to ale trvá pět hodin..

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
ak je to doska intel a nejaky bezny zdroj tak ti pri vypadku prudu zdroj odpalil dosku, takze zdroj… poslední
maan 06.10.2007 22:31
maan

ak je to doska intel a nejaky bezny zdroj tak ti pri vypadku prudu zdroj odpalil dosku, takze zdroj vymenit urcite, alebo kup zalozny zdroj. Predpokladam ze pri zapnuti vypinaca sa nerozbehne ani zdroj, ale ten mozes vyskusat tak, ze vytiahnes ten kabel, co napaja dosku a spojis spinkou zeleny kabel z niektorym ciernym. na 99% sa ti sdroj rozbehne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru