Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PC sa nevypina

pozakazovat vsetky Wake On, Wake On LAN, Wake On PCI PME
to bolo prve, co som spravil, povypinal vsetko, to nemalo ucinok.

upgrade BIOS-u
preklinat budem odteraz kazde jedno flashovanie BIOS-u. to co som ja nervy na nom ponicil! robil som ho z Win-ov. najprv s safe mode, tu vsak vypisal error, ze nevie nacitat ovladac, ktory tam bol. stuhla krv, srdce sa zastavilo -> restart a PC nastastie nabehol, skusil som Safe Mode with Promt command line, zas ten isty problem. potom som sa nabootoval do normal Win-ov, vypol antivir, comodo, a vsetky nepotrebne procesy...bios prebehol uspesne, potvrdil som restartovanie PC. restartne sa, vypne monitor, ale vetraky bezia dalej ::) to som mal uz v gatiach pol kila ;-) nechal som PC 5 minut tak v polovypnutom stave a siel som si o 2m dalej buchat hlavu o stenu, ze som to dosral. po 5 minutach ma zacala boliet hlava skusal som restart. nic. ani nepipol. asi 3x restart zabral a nabehol BIOS, uz nova verzia P1.40. hned Load defaults, boot Win-ov a Shutdown. nic. zas sa nevypol a ja som starsi o 15 rokov od tych nervov.

odpojenie Manli PCI, siete a USB
v konecnom hneve som vytrhol Manli kartu a ostatne kable, cuduj sa svete, win sa vypol normalne. postupne zapajam USBcka a uz vrham skarede oko na Manli, ktora nakoniec bola na vine...zda sa...nezakriknem to, ale bez nej sa uz vypina.

dalej ma napadlo, ake zbytocne bolo sem vypisovat 2 dni, pretoze som sa zabudol zmienit o tom, ze s nou boli uz problemy. konkretne, ze mi PCI kartu zdetekoval az po 2 dnoch a ani tak som ju nevedel nainstalovat. potom som na problem zabudol a sustredil sa na to vypinanie. ach jo. panenka maria.

tak zatial (uz po 3x vyhlasujem thread za VYRIESENY) a moja vecna vdaka patri MM.., vdaka.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny