Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Přenos TV signálu v místnosti jinak než prostřednictvím antény

Mám do pokoje přiveden TV signál do standardní zásuvky, ale ta je příliš vzdálená od místa, kde je umístěn ntbk s kartou. Případně položený kabel, byť i uložený v liště, by zohyzdil ráz místnosti a na pokojovou anténu signál nezachytím.

Chtěl bych se proto zeptat, zda neexistuje nějaké zařízení, které by přenášelo zmíněný signál bezdrátově. Mám na mysli něco podobného, co mi již transportuje např. obraz a zvuk z DVD playeru do monitoru a to dokonce přes několik zdí.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nie, fyzikalne to nie je mozne (chces prenasat cele pasmo), resp. mozne by to aj bolo ale potreboval…
MM.. 18.10.2007 13:33
MM..
tak tady Paulluse úplně chápu, líp se bydlí v pěkně upraveném bytě než v kůlně s natahanými dráty. I…
Moas 18.10.2007 13:41
Moas
Mne sa lepsie bydli v byte v ktorom mi neziari do hlavy vsetko dookola (navyse tie volne pasma su uz… poslední
MM.. 02.01.2012 04:42
MM..

Nie, fyzikalne to nie je mozne (chces prenasat cele pasmo), resp. mozne by to aj bolo ale potreboval by si dost siroke radiove pasmo na to, a to nemas. Pouzi kabel, ak ti vadi ze by bol polozeny tak ho nacpi do steny - to je standardne riesenie.
BTW. nechapem ako moze niekomu vadit taky nezmysel, ty mas byt na ukazovanie ze aky je pekny a ze nic nerusi jeho raz, alebo ho mas na byvanie? :-)

Mne sa lepsie bydli v byte v ktorom mi neziari do hlavy vsetko dookola (navyse tie volne pasma su uz tak zarusene ze tie radiove kraviny mozu fungovat aj uplne nahovno). Kabel sa da viest aj elegantne aby nerusil dojem, pripadne v stene pod omietkou.
P.S. ja mam v 3izbaku natiahnuty antenny kabel krizom cez cely byt a garantujem ti ze keby si sem prisiel tak by si si ho nevsimol dokial by som ti ho neukazal ;)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru