Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nero, CD, RAW

problém s kopírováním mám já nebo ty? hry sem netahej, já o nich nikde nepíšu.
přečetl jsem si nejen otázku, ale i tvé další komentáře a vypadá to že více normálním lidem není jasné co vlastně děláš, co je u tebe film, a proč volíš nepříliš zdvořilý tón. přesto to zkusím ještě jednou.

když tvrdíš že kopíruješ film, musím předpokládat že kopíruješ DVD (vlastní struktura \video_ts, .vob soubory atd.). film je to co se dá koupit v obchodě. pokud máš svoji kopii 1:1 (nebo 9:5 :), je to pořád film ve formátu dvd-video.

pokud chceš mluvit o CD, pak jde patrně o video komprimované jako divx/xvid, a jde o běžné soubory naházené na médium s normálním cdfs/fat souborovým systémem (cd, dvd, flashku, disk). takový "film" není přehratelný ve starších stolních přehrávačích, které nemají nějaké to logo divx.
disk s takovými soubory kopíruješ jako běžný datové médium. pokud jsou zapisovatelná, třeba i v průzkumníku. a hlavně potom nemají formát raw.

jestli stále nechápeš o čem je řeč, podívej se jaká je přípona souborů s filmy na tvém cd (viz moje předchozí odpověď). pokud nemáš zapnuté ani zobrazování přípon souborů ve windows, pak je celá tato debata pro mě i pro tebe ztrátou času.

ne, nero express opravdu neznám ani znát nechci. stejně jako davidoffky, používám pouze verzi "classic".

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny