Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem monitor na dvou pc

Pane boze, co furt nechapes.
Chces kupit toto, nie?
http://www.alza.cz/aten-cs-62u-kvm-elektronicky-pre pinac-pro-2-pc-propojeni-1x-vga-1x-klav-1x-mys-2x- u sb-periferie-mini-d71466.htm
vacsi obrazok
http://www.alza.cz/ShowImage.asp?iditem=71466&fd=Fo toAdd&cd=NK207-02

Tie draty ktore z toho idu strcis do dvoch PC (mas tam z kazdeho typu kabla po jednom, jeden monitorovy kabel do jedneho PC druhy do druheho PC, jeden USB kabel do jedneho PC, druhy do druheho PC).
Do dier na tom zariadeni strcis monitor, klavesnicu, mys. Dve diery su tam preto ze jedna diera je pre mys a druha diera je pre klavesnicu. Ak z tvojej klavesnice+mysi ide len jeden USB konektor (co je vseobecne dost neobvykle) tak to strcis len do jednej diery a druha diera ostane volna. Ostava otazka ci sa s tym ten switch vysporiada ze mas klavesnicu a mys na jednom USB kabli - to by znamenalo ze v tej tvojej klavesnici je dalsi USB HUB a ten switch s tym moze mat problem, ale nemal by mat problem ak ho urobili poriadne.

Ci to bude fungovat s tvojou klavesnicou+mysou ti nenapisem ptz nemam tvoju klavesnicu+mys. To sa da jedine vyskusat, ci spravili switch alebo tu tvoju klavesnicu+mys poriadne. klavesnic a switchov je milion, nemoze nikto skusat vsetky kombinacie. Ak to nepojde tak si kup normalnu USB mys a normalnu USB klavesnicu (tak aby mali oddelene USB konektory), s nimi to pojde urcite.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny