Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak se zbavit DirectX 10 a nahradit je DirectX 9?

Zdravím.
V pc mám od začátku, tedy od doby co jsem ho pořídil nainstalované directy "desítky" a já bych je nějak potřeboval změnit na "devítky", protože "nerozjedu" některé programy a chtěl bych Vás poprosit, jestli by jste mi nemohli popsat postup, jak directy odinstalovat a nainstalovat druhé.
Děkuji za případnou odpověď ;-):-D
Změna kategorie, původně: Tipy, triky
Změna předmětu, původně: direct (karel)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
a co jakou grafickou kartu mám do notebooku dokoupit, aby mi rozjela lepší hry?
zdeněk009 29.10.2007 12:24
zdeněk009
Do drvivej vacsiny notebookov nemozes dokupit ziadnu grafiku. Na tej karte co mas by sa to malo aspo… poslední
MM.. 29.10.2007 15:40
MM..

Do drvivej vacsiny notebookov nemozes dokupit ziadnu grafiku.
Na tej karte co mas by sa to malo aspon spustit (bezat to bude asi dost sekane), 950ka by mala mat HW podporu DX9, ale s istotou ti to asi moc ludi nenapise ptz na takej karte spustat tu hru asi este nikoho nenapadlo.
Mohol by si sem aspon napisat presne chybovu hlasku ktoru to vypisalo (to co si sem vypisal nie je chybova hlaska ale vseobecne hovadiny ktore to vypisalo po chybovej hlaske).
Dobre by bolo aj skusit cistu instalaciu Win+SP2+ovladace, alebo ak mas k tomu recovery CD tak natiahnut cistu instalaciu od vyrobcu, prip. dosinstalovat SP2, a skusit nainstalit len DX9.0c

Inac nechapem moc preco si pisal v otazke o DX10, mam pocit ze pre WinXP nemal byt vobec DX10 len pre Visty, alebo ako to teraz je (?) Nesledujem to v poslednom case, na hry nemam cas ani naladu.

P.S. nainstaloval si tam najnovsie ovladace grafiky na ktore som daval link ("Intel® Graphics Media Accelerator Driver")?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru