Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hacklý PC

DObrý den, nwm co dělat...Ale mam podezření že mi jedna osoba hackla mé Windows Vista ... Za prvé poslal mi můj screen při práci což je nemožné za druhé se mi přiznal a za 3 přísahal na nějakou kravinu...Takže nevim co dělat pomocte.. :-/ Mou IPkua asi ví když sem mu něco posílal.Kdyžtak nevim jak ho oznámit policii...Díky za všechny rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Podla mna ak doslo k hacknutiu tak to bolo prave poslanim toho "screenu". Bud exac, ktory tam bol sc…
fleg 29.10.2007 13:13
fleg
ano UAC se zeptal a on potvrdil :-D
Qemu 29.10.2007 15:48
Qemu
čili ten známý byl u tebe, klofal na tvé klávesnici (a možná jsi mu řekl jak jsi přihlášený), potvrd…
lední brtník 29.10.2007 17:45
lední brtník
Já sem z liberce on z Ostravy nikdy sem ho neviděl nikdy nebyl u mě . poslední
JOJO86 05.11.2007 17:18
JOJO86

Podla mna ak doslo k hacknutiu tak to bolo prave poslanim toho "screenu". Bud exac, ktory tam bol schovany spravil printscreen a poslal to rovno na mail (jednoduchsia forma), alebo instaloval keyloger (mal by vsak zasiahnut UAC u visty nie?) a po case ziskal admin heslo.

čili ten známý byl u tebe, klofal na tvé klávesnici (a možná jsi mu řekl jak jsi přihlášený), potvrdil instalaci nějakého "viru", ty si jsi jistý že msconfig je v pořádku a ve firewalu je přitom povoleno samé svinstvo - a nakonec to nazýváš hacknutím.

jo, zkontroluj si ještě jaké máš uživatelské účty na svém pc: třeba tento pc - pravým myšem spravovat - uživatelé a skupiny - uživatelé.
a příště nepouštěj debily ke své klávesnici.

bim: to s tím zobrazením adresářů na disku c: dělá nějaký javascript, od printscreenu (s příponou .png) se to však dost liší.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru