Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hledám 32" LCD TV, která splní mé požadavky

Vážení!
Mám dojem, že jen kecáte kraviny. Udávám jen požadavky, které by mělo každé LCD TV mít.Takže:
1) a)100Hz frekvence zobrazování je vhodná pro sportovní pořady. Vkládá mezisnímky a tím pádem jsou pohyby plynulejší. Méně se cuká.
b) CI slot je vhodný pro převod MPEG4 do MPEG2. Zatím neznám žádný 32" LCD TV který by podporoval MPEG4. Domnívám se, že vbrzku bude nutný. Třeba v Polsku již v MPEG4 vysílají.
c) DVB-T je zatím nejrozšířenější způsob přijímání signálu.
2) Setkal jsem se s tím, že automatické ladění naladí programy postupně podle frekvencí a nerozlišuje jedná-li se o TV či Radio. Tudíž na dálkovém ovladači číslo 1, je ČT4 sport, pak do čísla 8 jsou radiové kanály, v TV módu nepřístupné, pak to pokračuje dalšími TV progamy.
3) Možnost snadného přesunu jednotlivých programů je podle mně samozřejmost. Jsem navyklý pro rychlou volbu mít třeba pod 5 ČT4 sport a nemusím listovat přes EPG
4) Při takovém malém průzkumu jsem zjistil, že třeba Samsung, Sharp nezobrazuje správně EPG (čas, názvy programů).
5) U teletextu požaduji, že když jej zvolím a pak přepnu do Tv módu a zpátky, tak se mi TXT nebude načítat znovu, ale budu tam mít poslední prohlíženou stránku.
6) Dobrý servis je snad základem pro výběr TV. Je mi houby platný servis, který v záruce nedokáže přeinstalovat nové firmware, který vady odstraňuje bez nutnosti odvozu do servisu a aby doba opravy v servisu netrvala celý měsíc.
Nejsem odborník, takže některé technické termíny asi nebudou správné, ale doufám, že je to popsáno srozumitelně! Třeba se najde někdo tomu rozumí a upřesní, případně vyjasní mé požadavky.
Díky za změnu nadpisu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny