Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem lossless audio CD compression na netu

Dobrý den,

zajímalo by mě, existuje vůbec nejaka internetová databaze nebo dokonce i P2P sít (konkretne jaka a kde presne v ty siti), kde by bylo ke stazení audio CD bud nekomprimovane (tedy nejspis asi jako nejaky image file), nebo komprimované ale pouzitim nejake lossless technologie. Samozrejme, že se ptám na CDčka, která nejsou chráněna autorskými právy ;-)

Jeste rekl by mi nekdo, jestli jsou ty lossless technologie opravdu lossless a nijak nezůstávají pozadu vedle normalních Audio CD?

Moc děkuju

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
pleteš si dojmy. to že někdo nabízí část svých mp3 zdarma, ještě neznamená že nabízí zdarma celou sv…
lední brtník 06.11.2007 16:48
lední brtník
to že někdo nabízí část svých mp3 zdarma, ještě neznamená že nabízí zdarma celou svou práci, ani to…
Vik 06.11.2007 17:44
Vik
co jsou "vlachovky" ? Pán je zřejmě mladšího data výroby, to my, co si pomalu tykáme s hnědým uhlím…
Prasak 06.11.2007 19:16
Prasak
Už vim, kde bude další sraz poradny! A co se bude hrát... :-D
anarchist 06.11.2007 21:10
anarchist
já doporučuju pouštět právě mono, viz odkaz (nebo japan group mono na youtube:) - ať maj dechovkáři…
lední brtník 06.11.2007 21:42
lední brtník
ale to že někdo považuje za nutné kódovat hiphop do 320kb, aby neutrpěla jeho kvalita, o tom se mi b… poslední
MaSo 06.11.2007 21:50
MaSo

pleteš si dojmy.
to že někdo nabízí část svých mp3 zdarma, ještě neznamená že nabízí zdarma celou svou práci, ani to neznamená že nechce dostat vůbec zaplaceno. minoritnější hudebníci ví, že vydavatelské molochy je jen okradou, a že jim zůstanou 1-2%, přestože pro jejich "desku / reklamu / zařazení do r+tv" megavydavatelé nehnou ani prstem, ale zůstane jim za to 50% ceny desky. proto berou zdarma stažené mp3 aspoň jako reklamu, a doufají že si někdo cd za prachy koupí nebo aspoň zajde na koncert.

flac Mono

CDčka, která nejsou chráněna autorskými právy - takový člověk tu chce něco vyčítat o warezu. to platí tuším pro nahrávky přes 50 let staré (zdravím tvůj archív vlachovky), a pravděpodobně pro celý stupidní hiphop.

to že někdo nabízí část svých mp3 zdarma, ještě neznamená že nabízí zdarma celou svou práci, ani to neznamená že nechce dostat vůbec zaplaceno

to jsem ani nerikal, to je snad jasny, to co říkám já, neni s tím vůbec v rozporu. Rozhodne muzou udelat i album z nechránenych singlu a to zdaleka nemusí být

celá jejich práce

, nic jim nebrani v tom, aby vedle komercnich alb vydavali i nekomercni. To, jestli to udelaji nebo ne, je jina otazka. Ja se ptal na hudbu bez autorských prav, respektive s autorskymi pravy, ale nezpoplatnenou.

takový člověk tu chce něco vyčítat o warezu

nechápu, proč me nekteri porad skryte obvinujou z warezactvi. I kdybych warezak byl, tak se tady ptam na nezpoplatnenou hudbu, tak si vsechny keci nechte pro sebe.

(zdravím tvůj archív vlachovky)

co jsou "vlachovky" ? Ja naoplatku zdravim tvuj archiv mono hudby:x:

pravděpodobně pro celý stupidní hiphop.

o tom se uz vubec nebudu bavit, je jasny, ze jses omezenej.

co jsou "vlachovky" ?

Pán je zřejmě mladšího data výroby, to my, co si pomalu tykáme s hnědým uhlím a zažili jsme ještě něco z komančů, tak důvěrně známe TV pořad SEJDEME SE NA VLACHOVCE, což je nezapomenutelná dechová hudba, jak já jsem ten pořad nenáviděl...!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru