Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Doporučte nenáročný satelit...

Na každý jeden druh příjmu je nutný jeden přijímač. Doba, kdy každý televizor uměl přijímat terestriální vysílání, je pryč. Lidé si na to zvykli natolik, že teď nechápou "proč ta další krabička". Až se definitivně přejde na DVB-T a každý nový televizor bude obsahovat tuner vhodný pro tuto normu, bude to zas jako dřív. Do té doby se budeme setkávat s tím, že televizory budou dovybavovány externím přijímačem.
Pokud bys měl televizor s dostatečným počtem AV vstupů, přepojovat bys nic nemusel. Pokud jimi vybavený není, budeš muset použít AV přepínač a nebo zauvažovat nad tím, že by sis rovnou koupil kombinovaný přijímač DVB-T s DVB-S. To má pochopitelně své výhody. Nemusíš tam mít krámy dva, vystačíš s jedním ovladačem a nemusíš se učit zacházet se dvěma bednama naráz. Nedávno jsem tu doporučoval takový jeden Paullusovi a ten si ho pochvaloval. Byl to PVR rekordér s 80GB diskem za cca 5 tisíc. Je to sice víc, než jsi plánoval investovat, ale ta přidaná hodnota je nesporná.

//edit: http://www.dvbtshop.net/detail.php?wid=or27&sid=46d dd2afaad33
//edit: Zmíněný přijímač je vybaven CI slotem, takže kdyby sis to s tím příjmem kódovaných programů časem rozmyslel, nemusel bys přijímač nutně měnit za jiný. To se taky počítá.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny