Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problém s monitorem

Ahoj... mám problém .... díval jsem se na net a zničeho nic se monitor vypnul a jen v něm cvakalo rele --- pořád dokola a obraz nejde (normálně 2 krát cvakne když monitor mění rozlišení nebo frekvenci...). Když zapnu pc monitir normálně jede (zobrazí se i bootovací obrázek) ale jak načte nastavení monitor se vypne a cvaká (nemůže se nahodit). Teď jsem v nouzovém režimu a monitor je ok. Napadlo mě že to bude frekvencí. Ve vin. mám nastaveno 100Hz (v nouzovém režimu bude tak 65Hz). Dá se tady v nouzáku změnit frekvence v normálním režimu? (v nastavení zobrazení (kde to normálně je)to není). Pač asi monitoru ruplo v kouli a už nedokáže 100Hz. PROSÍM POMOOOOC!!!!!!
Změna předmětu, původně: Problém s monitorem !!!help!!! (anarchist)

Předmět Autor Datum
Relé povídáš? Hmmmm. Tak to zkus ve Správci zařízení ten monitor odebrat a pak tam ještě odeber ovla…
Kurt 15.11.2007 17:53
Kurt
spíš 75, ten stejny problem sem mel taky a na 60 Hz se nechytl..
tomáš kadlec 16.11.2007 00:22
tomáš kadlec
vn trafo je na cestě do věčných lovišť. ale možná jen vn tranzistor, stabilizátor, či cokoli jiného.…
lední brtník 16.11.2007 01:24
lední brtník
dík za pomoc. Pomohlo to odinstalování te grafarny. Už jsem v normálním režimu, ale pořád to hapruje… poslední
FildaV 16.11.2007 09:38
FildaV

vn trafo je na cestě do věčných lovišť. ale možná jen vn tranzistor, stabilizátor, či cokoli jiného.
oprava se dnes nevyplatí, začni pomalu v bazarech okukovat "nový" monitor. nebo šetři na lcd.

v tom nouzovém režimu zkus změnit typ monitoru, třeba na plug and play, případně mu o něco dočasně sniž rozlišení, měl by pak v normálním režimu nastartovat se záklaním 60hz refresh.

dík za pomoc. Pomohlo to odinstalování te grafarny. Už jsem v normálním režimu, ale pořád to hapruje .... něco (asi) v monitoru odešlo ..... nedělá to frekvence ale rozklišení .... monitor už nedokáže zobrazit vertikálně víc jak 800pixelů ..... např 1200pixelu X 800 (a víc) pixelu tak začne cvakat a bzučí VN trafo. Ten monitor je starý rok takže pude do servisu pač má záruku (jsem v 3. ročníku mechanik elektronik a navíc je to muj koníček, takže kdyby nebyl v záruce tak už ho spravuju). No kamoš mě dnes ještě pučí jiný monitor a zkusím to na tom (jestli to náhodou není grafárnou), ale na 90% to bude monitor.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru