Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problém s monitorem

Ahoj... mám problém .... díval jsem se na net a zničeho nic se monitor vypnul a jen v něm cvakalo rele --- pořád dokola a obraz nejde (normálně 2 krát cvakne když monitor mění rozlišení nebo frekvenci...). Když zapnu pc monitir normálně jede (zobrazí se i bootovací obrázek) ale jak načte nastavení monitor se vypne a cvaká (nemůže se nahodit). Teď jsem v nouzovém režimu a monitor je ok. Napadlo mě že to bude frekvencí. Ve vin. mám nastaveno 100Hz (v nouzovém režimu bude tak 65Hz). Dá se tady v nouzáku změnit frekvence v normálním režimu? (v nastavení zobrazení (kde to normálně je)to není). Pač asi monitoru ruplo v kouli a už nedokáže 100Hz. PROSÍM POMOOOOC!!!!!!
Změna předmětu, původně: Problém s monitorem !!!help!!! (anarchist)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
vn trafo je na cestě do věčných lovišť. ale možná jen vn tranzistor, stabilizátor, či cokoli jiného.… nový
lední brtník 16.11.2007 01:24
lední brtník
dík za pomoc. Pomohlo to odinstalování te grafarny. Už jsem v normálním režimu, ale pořád to hapruje… poslední
FildaV 16.11.2007 09:38
FildaV

vn trafo je na cestě do věčných lovišť. ale možná jen vn tranzistor, stabilizátor, či cokoli jiného.
oprava se dnes nevyplatí, začni pomalu v bazarech okukovat "nový" monitor. nebo šetři na lcd.

v tom nouzovém režimu zkus změnit typ monitoru, třeba na plug and play, případně mu o něco dočasně sniž rozlišení, měl by pak v normálním režimu nastartovat se záklaním 60hz refresh.

dík za pomoc. Pomohlo to odinstalování te grafarny. Už jsem v normálním režimu, ale pořád to hapruje .... něco (asi) v monitoru odešlo ..... nedělá to frekvence ale rozklišení .... monitor už nedokáže zobrazit vertikálně víc jak 800pixelů ..... např 1200pixelu X 800 (a víc) pixelu tak začne cvakat a bzučí VN trafo. Ten monitor je starý rok takže pude do servisu pač má záruku (jsem v 3. ročníku mechanik elektronik a navíc je to muj koníček, takže kdyby nebyl v záruce tak už ho spravuju). No kamoš mě dnes ještě pučí jiný monitor a zkusím to na tom (jestli to náhodou není grafárnou), ale na 90% to bude monitor.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru