Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosba o pomoc - nová počítačová sestava padá

Inac ked pises ze je to chyba stale ta ista, tak to nebude nic s RAM, ale asi sa jedna o toto
http://support.microsoft.com/?scid=kb%3Bcs%3B330100 &x=13&y=17

Kedze MS asi zatial nema k tomu fix, najlepsie bude skontrolovat kam presne do dosky je zapojeny datovy kabel od harddisku.
Obrazok dosky je napr. tu http://www.msi-czechrepublic.com/clanek.php?id=1365 1 SATA konektory su tie 4fialove vlavo dole. Do ktoreho mas zapojeny HDD? vedla nich alebo v navode k zakl.doske su napisy "SATA0", "SATA1", atd. Ak nie je disk v SATA0, tak ho (pri vypnutom PC!) prepoj do SATA0. Zapni a daj vediet co sa deje. Ak ani nenabehne Win tak to vypni (podrzis zapinacie tlacitko 5sekund) a zapoj nazad do povodneho a zapni, a daj vediet.

Dalsia otazka - mas tam aj nejaku CD/DVD mechaniku, kam presne je zapojena?

P.S. pouzivas usporny rezim? (ovladacie panely - nastavenie energie), ak tam mas ze usporny rezim po xx minutach tak tam nastav ze nikdy, a skus to pouzivat tak.
P.S.2. a zislo by sa asi preistotu vymenit datovy kabel od HDD a od CD/DVD mechaniky za novy, prip. najprv skontrolovat ci je dobre dotlaceny do dosky a disku/mechaniky.
Este ak je CD/DVD mechanika na PATA (sirokom) kabli sama, tak a) musi byt na konci kabla, a b) skontrolovat ze je prepojka na nej v polohe master.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny