Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno utajený firefox

Ahoj na poradně, dneska ráno jsem zjistil po zapnutí PC , že mi běží ve správci "firefox" na 99‰.Mám stálé připojení k síti, ale po zapnutí jsem ještě na žádný prohlížeč neklikal.Otevřel jsem si tedy ikonou z plochy druhý prohlížeč a naskočil ve správci druhý firefox který působil tak, že u prvního firefoxu začalo vytížení klesat až na nulu. Poté jsem první prohlížeč ve správci ukončil a jedu ted jenom na ten druhý- mnou zapnutý. Pro mne to bude asi dost velký oříšek, pochopit vaše případné rady ale budu se snažit.Prosím tedy o rady co s tím.V terminologii pc nejsem moc zběhlý, prosím tedy o polopatické vysvětlení. Předem moc díky, vlada.:-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Necital som celu diskusiu, ale nebude jednoduchsie FF odinstalovat (predtym si vyexportuj zalozky -…
MM.. 20.11.2007 23:00
MM..
Takže přátelé, vrátil jsem se ze zaměstnání a šel po stopách"MM".Na kartě web jsem měl nastavenou do…
vlada5506 21.11.2007 18:12
vlada5506
Dobře, žes to napsal, super. poslední
Fuente 22.11.2007 05:04
Fuente

Necital som celu diskusiu, ale nebude jednoduchsie FF odinstalovat (predtym si vyexportuj zalozky - sprava zaloziek - subor - export), zmazat komplet profil firefoxu ak ho odinstalator nezmazal (dokumenty a nastavenia\tvoje_meno\aplikacne data alebo ako je to v ceskych win\mozilla\firefox\) tam zmazat zlozku profiles a asi najlepsie aj vsetky subory tusim tam je nejaky subor o pluginoch, zmazat aj zlozku dokumenty a nastavenia\tvoje_meno\lokalne nastavenia\aplikacne data\mozilla\firefox, preistotu restart, a potom stiahnut a nainstalovat najnovsiu verziu FF. Neinstaluj zatial ziadne pluginy, ostava po vypnuti aj potom visiet?

P.S. este ma napadlo - nemas zobrazenie plochy ako web? pravy klik na plochu - vlastnosti - plocha - tlacitko uplne naspodku - karta web? Ak tam nieco je vsetko zrusit.

Takže přátelé, vrátil jsem se ze zaměstnání a šel po stopách"MM".Na kartě web jsem měl nastavenou domovskou stránku, ve vlastnostech jsem měl zaškrtnuto "zpřístupnit tuto stránku offline". Zrušil jsem toto nastavení/zakázal/ a vše je v normálu.Ve správci vidím naskočení i ukončení jen jednoho firefoxu. Zádný jiný mi v procesech neběží.Kontroloval jsem to také přes "starter", také zde je to OK.Ještě jednou děkuji všem zúčastněným za rady a věnovaný čas.Zaškrtávám "vyřešeno". Děkuji.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru