Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows Vista

Nedělám apologetiku Microsoftu za každou cenu. Není to ani tak, že bych se objevil kdekoliv se mluví o Windows a poučoval někoho, že o tom vím více než ostatní. To nemám zapotřebí, já si nic dokazovat nemusím.

Microsoft je kapitalistická firma se silně fašizujícím přístupem "udělejte to takhle, jinak to není správně". To málokomu vyhovuje a ani mě někdy ne - někdy ale ano, protože je to jednodušší a člověk se může soustředit na jiné věci. Ale málokdo taky chápe, že pokud to někdo neudělá tak, jak MS chce, nastávají problémy, a svádí chybu na MS. Je to jako nalít naftu do běžného auta a stěžovat si, že mě ten blbý výrobce nenechá jezdit na to, co chci já.
Snažím se svými příspěvky vyvracet oblíbené pověry, které mají silné kořeny a málokdo se proti nim postaví, protože je tak jednoduché je podporovat a tam se často ozvu. Ano, tím myslím pověry jako Service Pack 2 zpomaluje systém, Alexa je spyware, čističe registru zrychlují systém, aktualizace Windows se nemusí používat, hlavně že mám antivir atd. atd.

Ano je to nepopulární. Ano vypadá to že se nad někoho chci povyšovat. Ale dovedu to podpořit argumenty, což většina oponentů v diskuzi ne. Je to logické, protože často je to, byť nepopulární, fakt.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny