Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vypalování DVD přes NERO

Zdravím, potřebuju pomoc. Mám asi rok a 2 měsíce notebook Asus s vypalovačkou DVD, sem tam jsem něco zálohoval a vše šlo OK. Nedávno se mi zdálo že to nějak zlobí, potřeboval jsem zazálohovat data z disku, vypalování proběhlo, napsalo mi to i že bylo úspěšně dokončeno a pak mi to řeklo že DVD je prázdné. Při dokončení vypalování Nero zbělal a jakoby se zasekl, když jsem zmáčkl mechaniku aby vyjelo DVD tak se vždy Nero vzpamatoval a vše dokončil (předtím již ale napsal že vše bylo úspěšně dokončeno). Jelikož se mi lehce zhroutil systém, přeinstaloval jsem kompletně Win i Nero - mám verzi 6.6, vše jsou OEMka ale to by neměl být problém. A prostě snažím se pro případný krach systému v budoucnu zazálohovat důležitá data - a mám tu stejný problém i po reinstalu všeho. Myslíte že odešla vypalovačka? DVDčka mi to normálně čte, stalo se mi že to nečte nějaký od novin filmy, ale opravdu jen minimum a zlobí to i u pár ostatních lidí kteří to zkoušeli takže spíš vada média. Ale nevím jak udělat aby mi šlo vypalovat, někde je chyba a nevím kde :( Pokaždé po dokončeném vypalování bez chyby to napíše že CD/DVD je prázdné :( Nevíte někdo proč a jak tomu pomoci? Taky mi to před chvílí při jednom pokusu napsalo CHYBA KALIBRACE VÝKONU při rychlosti 8x, dal jsem potom rychlost 2,4x a vše proběhlo ok, ale zase je to jakoby prázdné :( Nečte nic... Prosím o radu čím je to...

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To co pise Fuente mozno tvoj problem vyriesi... ja mozem dodat asi len toto: Moj Asus je stary asi 2… poslední
D0ktor 04.12.2007 20:35
D0ktor

To co pise Fuente mozno tvoj problem vyriesi... ja mozem dodat asi len toto:
Moj Asus je stary asi 2 roky a po istom case tiez prestal vypalovat DVD... teraz to neviem isto ale zda sa mi ze len DVD RW. Tiez sa vsetko tvarilo ze vypaluje ale na DVD nebolo nic. Akurat ze mi to nijak nezatuhlo ako pises ty. Tento problem som vyriesil tym sposobom ze nevypalujem :-D ...jednoducho to na notebooku nepotrebujem.

Ale na tvojom mieste by som ho dal reklamovat (ak teda "prezijes" to ze budes isty cas bez neho - ja som si to kvoli praci dovolit nemohol).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru