Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mys pro levaka

Zdravim, chtel jsem se zeptat, jakou byste mi doporucili mys.
Jsem levak a chtel bych neco k hrani her, takze mozna nejakou lepsi.
Rozhodoval jsem se mezi optickou a laserovou a porad jsem (ani po precteni nekolika podobnych prispevku drive) nedospel k nazoru, ktere se hodi vice.

Vybral jsem si nektere od Logitech:
MG LOGITECH MX518 Gaming-Grade Optical Mouse
MG Logitech G5 Laser Mouse

Ale nevim, jestli na hry optickou nebo laserovou.. a taky jsem nikde moc nevidel, ze by se prodavaly mysi pro levaky, nebo to aspon neni u vsech mysi.. Diky za jakoukoliv radu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
pokial ste lavák,ideálne by bolo si myš pred kúpou vyskúšať,ako Vám sadne do ruky,ako sa s ňou dá na… poslední
lx 06.12.2007 11:25
lx

pokial ste lavák,ideálne by bolo si myš pred kúpou vyskúšať,ako Vám sadne do ruky,ako sa s ňou dá narábať,to je dôležité,každá normálna myš sa dá v ovládacích paneloch prepnúť na používanie tlačítok pre lavákov,s tým nieje najmenší problém,problém je len ten,ako to sadne do ruky,všetky bežné myši sa dizajnovo vyrábajú skôr pre prevládajúcich pravákov a ani na prvý pohlad stranovo súmerné myši nemusia vždy dobre sedieť v lavej ruke,to si treba najlepšie manuálne vyskúšať,tu príliš nepomôže o tom len čítať,je to velmi individuálna záležitosť,každý máme úplne rozdielne ruky,rozdielny spôsob manipulácie,treba zobrať do úvahy aj "tvrdosť" klikov,ktoré vyžadujú jednotlivé myši na zmačknutie ovládacích prvkov,čo vyhovuje pravákovi,nemusí vyhovovať lavákovi

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru