Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pri nahrávaní z TV karty sa stratí zvuk

Ahoj,

prednedávnom som riešil problém súvisiaci s mojou novou TV kartou Winfast TV 2000 Expert, týkajúci sa zvuku (konkrétny príspevok je tu).

Dnes som si dokúpil aj zvukovú kartu s AUX vstupom - Creative SB Audigy - , prepojil som ju v skrini AUX káblikom s TV kartou a pri sledovaní TV je už všetko v poriadku, zvuk ide (aspoň teda v prípade, že sú zvukové vstupy a výstupy nastavené na určité hodnoty - viď dole). Akonáhle sa však pokúsim niečo nahrať, automaticky sa mi hneď vypne zvuk - pri nahrávaní ho už nepočujem a ani sa nenahrá. Nemám poňatia prečo sa to deje, už som skúšal všetky možné kombinácie nastavení zvukových vstupov a výstupov.

V ovládacom softvéri Winfast PWR2 mám tieto položky, cez ktoré sa dá nejakým spôsobom ovplyvniť zvuk. Tučným písmom označím položky, ktoré keď sú aktivované, tak zvuk aspoň počujem - až do chvíle, keď sa pokúsim nahrávať. Takže tu je konfigurácia vstupov:
- Analog Audio Device: tu sú možnosti: Line-in, S/PDIF-In, Microphone
- Playback Devices: tu sú možnosti: Speakers, Digital Audio Device
- Recording Devices: tu sú možnosti: Line-in, S/PDIF-In, Microphone
- Audio Out Control line: tu sú možnosti: Line-in, S/PDIF-In, Microphone, Auxiliary.

Napadá niekoho, prečo nastáva problém pri nahrávaní zvuku a ako ho odstrániť? Ešte uvádzam operačný systém: Windows Vista Home Premium. Myslím, že ostatná konfigurácia PC nie je až tak dôležitá, pretože všetko ostatné funguje bez problémov.

P. S.: Všimol som si, že keď si v poslednej voľbe (Audio Out Control line) zvolím niečo iné, ako Auxiliary, tak zvuk nebudem počuť vôbec - ani pri sledovaní TV bez nahrávania.

Prosím, prosím, pomôžte mi, lebo z toho dočista zblbnem... ;-)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny