Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Chyba po vytvoření nového uživatelského účtu.

OK. Je mi jasné že pro přístup ze sítě nemá souborový systém lokálního disku vliv.
V NTFS jej potřebuji kvůli možnosti přidělit některá oprávnění různým uživatelům - například zviditelnit dokumenty jednohu usera jinému, ale ne všem všechny. Jde o noťas manželky z práce, a zatím měl přístup každý kamkoli. (Jeden Admin účet pro všechny). Což nebylo dobré už jen proto, že někdo něco smázl, změnil ... a pak to nebyl nikdo. (Asi se PC sám rozhodl.) Navíc všichni viděli do všeho a to také někdy nedělá dobrotu.
Navíc si tam instaloval každý kdejakou volovinu, věčně zabreberkovaný pornostránkami ... a jinými 100% legálními kravinami a tak dále.
Nasdílet všechny složky dokumentů, aby je bylo vidět v síti se mi také nezdá nejvhodnější.

Pokud jde o kompatibilitu utilit, zjistil jsem že problémy nedělá jen zde řešená, ale i další. Rozdíl je jen v jednom. Neřvou hned po startu, pěkně si počkají až na ně dojde.
Pak začnou vyvádět. Ale v Admin účtu chodí normálně. Nechápu jak něco takového může Acer pustit do světa.

Takže všichni zůčestnění mají pravdu.
Neřešit, odinstalovat. Ostatně 99% utilit stejně pouze supluje funkce normálně dostupné v OS a zabírají jen hromadu paměti. Nebo nejsou vůbec k ničemu. Snad jen Launch Manager a TouchPad jsou potřeba. Ale ty nejsou z dílny Acer.

Takže díky za pomoc, jdou do .... :-p SW nebe.

PS: Ta utilitka má ještě jednu úžasnou funkci. Pokud má zadané heslo, tak při otřesu zamkne počítač včetně všech tlačitek. Takže bez hesla nejde ani vypnout a řve jak splašená kráva - prý ochrana proti krádeži.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny