Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Chyba po vytvoření nového uživatelského účtu.

Zdravím všechny rádce.

Dal jsem na Vaše rady a vytvořil si účet „s omezeným oprávněním“ – Users. Vše proběhlo bez problémů, až na finální výsledek.
Po přihlášení k tomuto účtu se objeví chybové hlášení – viz obrázek.

[http://img220.imageshack.us/img220/5191/chybaqh4.pn g]

Pokud změním účet na Administrátorský, vše funguje bez problémů. Jedná se o NTB Acer TM 8204WLMi. WIN XP SP2, veškeré záplaty nainstalovány. Chlapci od ACERu netuší a navíc nechápou proč chci používat více účtů. Prý mám použít účet Guest. Jenže tam se to chová naprosto stejně.
Chybu má na svědomí aplikace dodávaná (před instalovaná) s NTB, Acer GraviSense. Což je SW pro ochranu HDD při nadměrných otřesech. Zároveň umožňuje HDD „zaheslovat“.
Snad bych měl ještě doplnit – HDD rozdělen, C-22,8 GB FAT32 (Systém), D-85 GB NTFS (Data), chráněné úložiště 3,9 GB FAT32, zjednodušené sdílení vypnuto. Je mi jasné že u formátu FAT nemá moc smysl.
Převod oddílu C na NTFS způsobuje nepochopitelné, alespoň pro mě, výrazné zpomalení celého PC. Umíte prosím někdo poradit?

Díky předem.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Proc PQ Magicem ten prevod na NTFS? Staci pouzit prikaz CONVERT (soucasti XP).
Abox 06.12.2007 18:23
Abox
Já vím. Zkoušel jsem. Jenže, nevím proč, Acer se vzpouzel, několikrát se restartoval. No a pak sice… poslední
Mirek CB 06.12.2007 18:39
Mirek CB

Já vím. Zkoušel jsem. Jenže, nevím proč, Acer se vzpouzel, několikrát se restartoval. No a pak sice šel, ale byl lenivý jak šnek. Nějak se mu nechtělo převést systémový disk. Datový zbaštil bez potíží. Mám někdy pocit, že OS v NTB Acer jsou nějak ořezané. Nechodí v něm více věcí, které v jiných PC šlapou normálně. Pro příklad třeba ozvučení kláves. Okno pro nastavení je, ale zvuk z toho nikdo nevydoluje.
S PQ také nevím proč, převod bez problému, na první pokus, s jediným restartem. Takže proto PQ.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru