Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Batoh na notebook

Zdravím, sháním batoh na notebook. Má někdo zkušenosti s tímto batohem product.jsp? Líbí se mi, ale zajímalo by mě, jestli nebude překážkou popruh jen přes jedno rameno, jaké je polstrování atd. Případně jaký jiný byste mi doporučili pro notas 15,4"?

Předmět Autor Datum
Naprosto stejnou věc řeším s batohem pro dceru. K NB má Asusáckou kabelu, kterou také může nosit pře…
L-Core 07.12.2007 16:38
L-Core
A co třeba tenhle: product.jsp Ta přeska už je tam většinou jiná a vyndavací...
Maverick 07.12.2007 18:38
Maverick
Jj na tento jsem se taky díval. Celkově ale ty batohy jsou designově o ničem. Nejvíc se mi právě líb…
Joseph 08.12.2007 10:42
Joseph
Právě tu kabelu mám taky, ale když jsem ji měl ve škole tak mě z toho za chvíli bolelo rameno. BacPa…
Joseph 08.12.2007 10:35
Joseph
Když taháš notebook, obvykle ještě potřebuješ místo na napaječ/pouzdro s CD, myš... Nejaké to místo…
Kráťa 07.12.2007 17:06
Kráťa
Batoh bych měl spíše jen na notas a adapter. Maximálně ještě jeden sešit a tužku a to by se tam v po…
Joseph 08.12.2007 10:48
Joseph
Občas potřebuješ někam strčit housku/lahev ferneta/florbalové míčky... a je nepraktické tahat to po…
Kráťa 08.12.2007 13:59
Kráťa
Podle me dela nejlepsi zavazadla na NB Lenovo/IBM. Navic za velmi prijatelne ceny. Z batohu doporucu…
pomip 08.12.2007 15:07
pomip
Krata mi pripomnel, ze to ma jeste na obou bocich kapsy na lahvicku s pitim.
pomip 08.12.2007 15:08
pomip
Před více než rokem jsem si koupil http://www.caselogic.com/sporty_laptop_backpack/pro duct_detail/…
Mitch 08.12.2007 16:24
Mitch
Dobre, skener nosit nepotřebuju :-D
Joseph 09.12.2007 12:35
Joseph
Ja som si kupil k Inspironu 6400 tento http://www.okcomputers.cz/targus-batoh-urban-backpa ck/d-6014…
hzverbik 09.12.2007 12:57
hzverbik
s jednym zavesenim mi to pride ako somarina .. ja mam klasicky od Intelu .. z dvoma oddelenymi vakmi…
hamo 09.12.2007 13:24
hamo
a nasiel som ho :D ... renat.sk .. vrele odporucam :D
hamo 09.12.2007 13:29
hamo
Neplést Intel s IBM/Lenovo... main.aspx poslední
pomip 12.12.2007 01:39
pomip

Naprosto stejnou věc řeším s batohem pro dceru. K NB má Asusáckou kabelu, kterou také může nosit přes rameno (i křížem), ale jelikož do školy si bere i jiné věci, má nakonec dvě zavazadla. Chce raději něco normálně na záda, nošení na jednom rameni ji vadí. Nakonec se s vysokou pravděpodobností rozhodneme pro tento: product.jsp (vím, je o dost dražší než ten tvůj vyhlédnutý...)

Pořizovat ale budu až cca týden před Vánocema, aby jej mohla v případě nějakých problémů (nepředpokládám, ale jeden nikdy neví) mezi svátkama vrátit.

Jj na tento jsem se taky díval. Celkově ale ty batohy jsou designově o ničem. Nejvíc se mi právě líbí ten co jsem uvedl v dotazu, pak tento BacPac Mission a pak ještě BacPac Element, ale musím se na ně jít podívat někam do obchodu, jak vypadají ve skutečnosti a jestli se tam ten notas vůbec vejde.

Právě tu kabelu mám taky, ale když jsem ji měl ve škole tak mě z toho za chvíli bolelo rameno. BacPac Extreme si lidi chválí, ale je prý o dost větší než vypadá takhle na obrázku. Mě stačí batoh jen na notas a adapter.

Když taháš notebook, obvykle ještě potřebuješ místo na napaječ/pouzdro s CD, myš... Nejaké to místo na osobní věci (doklady přehrávač...), abys netahal další zavazadlo - Jak píše L-Core.
Podle mě je tedy lepší nějaký normální, kam se vše vejde a hlavně na dvě ramena, jelikož když se s tím pak cestuje třeba hodinu, musí z "jednoramenáče" pěkně bolet záda.
Já bych si pořídil asi něco takového
product.jsp
Sám mám jakýsi obyč (od Vietnamce snad ne), co jsem dostal a už byl i u pani doktorky švadlenky, jelikož se utrhlo to ucho na nošení a jeden popruh byl také nějaký nemocný.

Batoh bych měl spíše jen na notas a adapter. Maximálně ještě jeden sešit a tužku a to by se tam v pohodě vešlo. Obvykle cestuju do školy tak kolem 40 minut a ten batoh má dost široký popruh, tak by to snad nemuselo být tak strašné. Ale jak sem psal výše, musím se jít podívat a vyzkoušet do po obchodech.

Podle me dela nejlepsi zavazadla na NB Lenovo/IBM. Navic za velmi prijatelne ceny. Z batohu doporucuji tento: main.aspx. Promyslena konstrukce, dve hlavni oddelene sekce, v te zadni se samostatnou sekci na notebook. Velky pocet sitovanych kapes ruzne velikosti na zip. Samostatne pouzdro na prislusenstvi. Navic batercicka na navijaku. :) Vse co prichazi do styku se zady a rameny kompletne a poctive vypolstrovano. Na zadech batohu jeste dvojita kapsa na CD. Design, ktery neurazi. Jo jeste mezi popruhy na zada opolstrované ucho na preneseni v ruce. Zkratka hodne vymazlene.

Ja som si kupil k Inspironu 6400 tento http://www.okcomputers.cz/targus-batoh-urban-backpa ck/d-60140/ ako prirucnu batozinu do lietadla a som maximalne spokojny. Ma samostatnu priehradku na prislusenstvo, notebook sa dava do takej vytahovacej vlozky, urcite potesi aj samostatna vonkajsia kapsa na iPod. Pre niekoho to moze byt aj nevyhoda, pretoze je to dost na ociach a da sa to relativne jednoducho nepozorovane otvorit. Co je ale najlepsie, je polstrovanie na chrbate, ktore je velmi komfortne a odvetrane.

s jednym zavesenim mi to pride ako somarina .. ja mam klasicky od Intelu .. z dvoma oddelenymi vakmi a mnozstvom malych vreciek uz rok a som max. spokojny, .. na internete som ho ale nenasiel, asi to bola nejaka obmedzena edicia, viem ze som ho dostal ku notebooku ...

Zpět do poradny Nahoru