Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Setkali jste se s podvodníkem? Máte s tím nějaké právní zkušenosti?

IMHO je to vec policie. Nie som pravnik ale na to aby to vysetrili a snazili sa preukazat ten umysel je prave policia, snad to nemas vysetrovat ty a doniest policajtom dokaz :-D
Otazka je ale ze ci ti to fakt neposlal alebo ci sa to niekde nestratilo na poste apod. v tom pripade by ale mal mat blocek. Ak nema blocek tak to predsa je umysel (ze to predaval chcel prachy a umyselne to neposlal, ako sa da neposlat nieco neumyselne?)

V kazdom pripade je aj blbost na tvojej strane ze takto kupujes veci od ludi. To si dovolim len cez ebay kde mam hodnotenia a prip. aj viem ze ebay bude v takom pripade nieco robit, ale kupovat len tak na inzerat alebo ako si to kupil, tak to je fakt odvaha.

P.S. v kazdom pripade by som to najprv skusil riesit s nim, najlepsie telefonicky (a nehovor mi ze nemas ani jeho telefonne cislo lebo ma vystre :-)), mozno zrovna par dni nestihal apod.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny