Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Lidi, tak mně to nějak hlava nebere. Za svůj věk, jsa koncesionářem, jsem zaplatil něurekom /česky 4…
gambáč 18.12.2007 14:21
gambáč
Ale my tu neriesime otazku moralnu, ale otazku pravnu. Otazka moralna je niekde uplne inde a ludia b…
MM.. 18.12.2007 14:27
MM..
ludia by mali rozmyslat vtedy ked hadzu volebny listok do volebnej urny... To mi připomíná jeden vt… poslední
Prasak 28.12.2007 21:09
Prasak

Lidi, tak mně to nějak hlava nebere. Za svůj věk, jsa koncesionářem, jsem zaplatil něurekom /česky 4 prdele/ poplatků - a na co ? Aby měl dnešní "takyředitel" plat o kterým se nikomu z nás ani nezdá a na který budete makat 20 let. / a to jsem velice tolerantní/
Promiňte, ale to co někteří z Vás považují za pakatel + prolomení ochrany, na které každý zájemce nemá, nebo to nezvládá, je vydřidušství.
Podle mého názoru, a zase promiňte, je to názor někoho, který se snaží žít po dosažení důchodu, a abych znovu platil za něco, co už je DÁVNO zaplacené /n. př. mnou/, je nehorázný požadavek, a naprosto nehodlám připlácet, na plat SOUDRUHA ředitele nějaké společnosti.

Ale my tu neriesime otazku moralnu, ale otazku pravnu. Otazka moralna je niekde uplne inde a ludia by mali rozmyslat vtedy ked hadzu volebny listok do volebnej urny... Ja osobne som nazoru ze mali bvy sa zrusit vsetky povinne poplatky (statne vypalne) napr. tie koncesionarske, a na druhej strane aj vsetky dotacie, mala by ostat len jedna dan (z prijmu) a tym to hasne. No, mam pekne naivne sny, ze :-)

Druha vec je ze ten IT system (server atd) tiez nieco stal (vyvoj takeho SW resp. webu moze stat aj miliony) a jeho prevadzka tiez nieco stoji (udrzba atd) a za symbolicke poplatky ho chcu asi splatit. Ja ani neviem co za filmy tam poziciavaju ani sa mi to nechce skumat, ale ak tam maju aj nejake zahranicne filmy tak musi CT este aj zaplatit asi dalsie autorske poplatky do zahranicia apod.
Ale ako som pisal ak to nikoho netrapi tak nechapem co sa tu riesi. fakt je ze dovolene to nie je, ale dovolene nie je ani curat v meste do travnika a aj tak ludia curaju :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru