Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nefunkcni pripojeni k internetu z omezeneho uctu

Vzhledem k tomu, ze je net stale nefunkcni na omezen ucte a pote, co pritelkyne stahovala buh vi co za softy a me tim obohatila o dva nove toolbary jsem byl nucen problem exhumovat. Na omezen. ucte uz to fungovalo, ale pak se pritelkyne hrabala a neco musela dodrbat, co to bylo, jsem zni nedostal. Problem je uplne stejny, na mem ad. ucte vse jede jak ma, ale na omezenem ucte (zridil jsem pro tito ucely novej testovaci ucet) pri pokusu spustit dany program k pripojeni mi zahlasi vyse uvedenou hlasku (Cannot find Axesstell Modem! Connect Axesstel!) Hrabu se vtom celou noc, zkousel jsem preinstalovat ovladace a soft k modemu, bez uspechu.

Ohledne Filemonu ci Regmontu, aplikace jsem stahnul, spustil, ale pochybuju, ze bych dokazal nejakym zpusobem blikajici udaje zachytit a pak to nejakym zpusobem porovnat a nasledne povolit. Byl bych vdecen za nejaky jednodussi zpusob.

Jinak asi budu muset vyuzit placenou servisni linku (coz me neuveritelne sere s prominutim, ze budu platit telefon kvuli pomoci s jejich zarizenim )

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny