Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Film v MP4, nejde zvuk

Ahoj, mám stejný problém, jen ty vaše odpovědi jsou o něčem jiném. Mám Zkonvertovaný a stažený film do MP4, film běží OK, ale bez zvuku, nevím co s tím, kodeky jsem použila, použila jsem všechno,co jsem k tomu našla, ale ať mi nikdo netvrdí, že si koupím přehrávač MP4 za 3litry a budu jeden film do něj tlačit měsíc s pomocí celé republiky.....Je to Fun Beat EM.450,prý novinka...nové je, že si opravdu vyhraješ, ale nic nenahraješ.....

Díky za pomoc, radu

Předmět Autor Datum
Neznam prehravac ani konverzni soft, ale napada me: neni nahodou soucasti softu i nahled zkonvertova…
mif 26.12.2007 15:53
mif
a zvuk ti nejde ani v pc??
MagicQ 26.12.2007 16:08
MagicQ
Tuhle MP4ku (EM 450) jsem si také koupil. Zvuk ve videu opravdu není. Koukal jsem i na jiná fóra a n…
Šaďas 12.01.2008 10:03
Šaďas
ŽE to prý zvládne AVI/RM/MPG/ASF/WMV/MKV/DAT/VOB což je docela hezké spektrum. Z: Audio MP3, WAV -je… poslední
kmochna 12.01.2008 10:35
kmochna

Tuhle MP4ku (EM 450) jsem si také koupil. Zvuk ve videu opravdu není. Koukal jsem i na jiná fóra a nejspíš to je globální problém. Zkoušel jsem snad úplně všechny konvertovací programy. V PC šlo video tak jak má. Nevím jestli by to nevyřešil nějaký nový firmware, ale vůbec nevím, kde bych nějaký našel.

ŽE to prý zvládne AVI/RM/MPG/ASF/WMV/MKV/DAT/VOB což je docela hezké spektrum. Z: Audio MP3, WAV -je jasné,že to je jen takový základní.
---------------------------------------- -------------
Zvuk ve videu bych udělal jako MP3 s konstantním tokem (CBR) a menším bitratem (do 128)a natvrdo zadat stereo(žadný jiný klony).
------
Obyčejný MP3 v něm přehraješ?

Nebylo tam nějaký ukázkový video se zvukem ,který hrálo? jestli jo -pokus se ho dostat do kompu a někam ho nasdílej(třeba www.edisk.cz)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru