Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zaheslování souboru

Gappo, ty si snad děláš legraci!
Tak ještě jednou, pro tebe (nebo pro blbé):
Když zvolíš funkci Přidat, tak se ti objeví karta pro nastavení parametrů archivace (viz Karlova prozatím marná snaha). Tam si zvolíš záložku Pokročilé (nebo její anglický ekvivalent) a na ní ďobneš do tlačítka (neuvěřitelné, že je to zrovna tohle!) "Nastavit heslo" (anglicky "Set password"). Máš tam jedno až dvě okénka pro vyplnění hesla a dvě zaškrtávací políčka:
Zaškrtnutím prvého políčka se ti vypsané heslo zobrazuje, takže vidíš, co jsi tam napsal a není tudíž třeba to druhé textové pole pro heslo, které slouží pro zopakování hesla, aby byla jistota, že jsi se nespletl.
Zaškrtnutím druhého políčka se zašifrují i názvy souborů a cesty, takže bez hesla nikdo nemá ani potuchy, co rar obsahuje.
Vyplníš tedy heslo (pozor na malá a velká písmena!), pokud nemáš zaškrtnuto prvé políčko, tak heslo vyplníš i do druhého textového pole - a hotovo. Pokračuješ dál běžným způsobem ve vytváření archívu.
..............
Doufám že až spojíš Karlovy nadmíru ilustrativní obrázky (a jeho andělskou trpělivost) s mým slovním (možná ukecaným) popisem, tak se že úspěšně dopracuješ k zašifrovanému raru.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny