Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s vytvořením oddílu na HDD

Dobrý den, nedávno jsem zde debatoval, tedy spíš jsem se tázal, bohužel navazuje na to další problém ohledně mého nově přidaného druhého HDD. Jelikož bych si rád druhý HDD (150GB) rozdělil na oddíl pro WinXP (20GB) a na oddíl data (zbývajících 130GB), problém spočívá v tom že zřejmě mám na mém prvním HDD natolik poškozené WinXP, že mi nejde otevřít správa disků kvůli chybové hlášce: server RPC není k dispozici. Potřeboval bych od Vás drazí žkušení vědátoři poradit v této, již pro mě dost stresující, bezvýchodné situace. Děkuji všem

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
cau nevim jak vytvorit oddil na hdd na kterem je jiz operacni system 3-[3-[3-[3-[ dik moc za radu pi…
Jaroš 05.05.2008 14:02
Jaroš
na mail ti napíše jen sebevrah chtivý spamu. a když už se s tím někdo klofe, ať z toho má užitek něk… poslední
lední brtník 05.05.2008 14:18
lední brtník

na mail ti napíše jen sebevrah chtivý spamu. a když už se s tím někdo klofe, ať z toho má užitek někdo tobě podobný, to je účel fóra.

musíš se totiž rozmyslet, jak máš velký disk, jakou část máš už zaplněnou, co tam máš nainstalované kromě operačního systému+program files, zda jdou přebytečná data vypálit či odsunout na jiný pc/síťový disk/vyhodit, jak velký nový oddíl má vzniknout, jaký systém teď používáš (každý má jiné nároky na c:).
až si to ujasníš, vyhodíš bordel (hry, filmy, mp3), provedeš pro jistotu kontrolu disku na korektní souborový systém, pak jakýmkoli bootovacím partition managerem (zmenšit oddíl, vytvořit nový, naformátovat a pojmenovat).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru